Tuinbedrijf "Kwantgarden"

Tuinbedrijf "Kwantgarden" beoordelingen (117)

• Review door Ali, Den Haag
    Beoordeeld op 24 mrt 2017

Tuin afgraven

Top gozer met een hart op de juiste plek. Fred kon sneller dan wij hadden gedacht aan de slag en verraste ons hiermee op een positieve manier. Heeft in totaal 3 tuinen afgegraven en opgevuld met zand. Geen geldwolf die eerst een aanbetaling wil en meteen na het klaren van de klus de rest. Fred heeft vertrouwen in de medemens en daar hou ik van. Dikke aanrader!!!!! Groeten uit Den Haag
    (Bewerkt op 17 apr 2017)

Beste Ali, Bedankt voor je positieve review, ik heb het graag boor jullie gedaan. Hartelijke groet, Fred

Reactie geplaatst 17 apr 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 11 mrt 2017

100 m2 gras omploegen en ophogen met 15 cm

Prima kwaliteit en lekker snel gedaan!
  • Review door Janke, Almere
    Beoordeeld op 23 feb 2017

Tuin aanleg

Wat een fijne samenwerking! Fred kon een stuk sneller beginnen dan we afgesproken hadden en heeft zich aan al zijn afspraken gehouden. Zijn tips zijn waardevol en hij schakelt snel! Ik heb een prachtige tuin, en kan Kwantgarden aan iedereen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 20 dec 2016

afgraven tuin 46 m2 afvoeren en nieuw zand er in

• Review door Geoffrey, Zwolle
    Beoordeeld op 29 okt 2016

Afgraven en -voer tuingrond nieuwbouw

Prima kerel die Fred. Scherpe prijs, prima service. Tuin laten afgraven samen met 20 andere huizen uit de buurt.
  • Review door Rosan, Almere
    Beoordeeld op 27 sep 2016

Het ophogen en verstevigen van de tuin en het plaatsen van schuttingen

Kwantgarden is helemaal top. We hebben een nieuwbouw huis gekocht en er was behoorlijk wat afgegraven, met Fred een mooie prijs afgesproken om alles weer op te hogen. We deden het met meerdere buren samen. Binnen een week had hij alle 15 tuinen opgehoogd en geëgaliseerd.

Beste Rosan, Ik heb het graag voor jullie gedaan. Bedankt voor de klus. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 27 sep 2016
  • Review door Emiel, Utrecht
    Beoordeeld op 8 aug 2016

Tuin afgraven en aanbrengen aarde + wit zand BLOK NIEUWBOUWWONINGEN

Fred heeft met zijn mannen fantastisch werk geleverd. Goede prijs, snel en super netjes weer opgeleverd. Alle buren zijn zeer tevreden. Nadat Fred het werk bij ons heeft opgeleverd, heeft een ander blok van ons project het ook door Fred laten doen. Met zijn materiaal kan hij ook goed op kleine nauwe stukken terecht. Kan ook bestraten, hebben buren ook netjes door hem laten doen. Een aanrader.
  • Review door Kelvin, Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 jul 2016

Rij van 10 nieuwbouw eensgezinswoningen afgraven en zand aanleggen

Prima gedaan
  • Review door Marcel, Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 17 apr 2016

Uitgraven achtertuin en zand inrijden

Net bedrijf. Weten wat ze doen en hoe ze het moeten regelen. Je denkt, af en toe, gaat dat wel goed maar ze weten hoe ze hun machines moeten bedienen. Absoluut vakmannen.
  • Review door Carin, Marknesse
    Beoordeeld op 11 feb 2016

Tuin afgraven en vullen met wit zand

Al met al meer werk dan ik had omschreven omdat t voor ons zelf te zwaar werd om te doen. Het weer werkte totaal niet mee maar de tuin ligt er netjes bij herkent het bijna niet meer terug.