Tuinbedrijf "Kwantgarden"

Tuinbedrijf "Kwantgarden" beoordelingen (117)

• Review door Esther, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 mrt 2022

Grond afgraven of egaliseren: Grond afvoeren

Goeie heldere communicatie, zeer snelle actie en goed werk geleverd. Gaan fijn zelfstandig te werk en heb goed advies gekregen hoe we de tuin verder aan kunnen pakken. Naast het afvoeren van de grond is de grond omgespit en is er nieuwe grond geleverd.
    (Bewerkt op 21 apr 2022)

Beste Esther Hartstikke bedankt voor de positieve reactie. Ik hoop in de toekomst nog wat voor jullie te kunnen betekenen. Met een hartelijke groet, Fred van der Veldt Kwantgarden

Reactie geplaatst 21 apr 2022
  • Review door Jeroen, Barendrecht
    Beoordeeld op 10 feb 2022

Grond afgraven of egaliseren: Bodem afgraven, Grond afvoeren

Alles in goed overleg en naar tevredenheid uitgevoerd. Aanrader voor iedereen die soortgelijke klussen heeft.
    (Bewerkt op 18 feb 2022)

Beste Jeroen, Bedankt voor de positieve recensie. Ik hoop dat jullie een mooie uitbouw krijgen. Met een hartelijke groet, Fred van der Veldt Kwantgarden

• Review door Remon, Spijkenisse
    Beoordeeld op 13 okt 2021

Grond afgraven of egaliseren: Grond afvoeren, Kuil graven t.b.v vijver

(Bewerkt op 18 feb 2022)

Beste Remon, Bedankt voor de positieve recensie. Fijn om te lezen. Met een hartelijke groet, Fred van der Veldt Kwantgarden

• Review door Patrick, Ouddorp
    Beoordeeld op 27 sep 2021

350m2 tuin egaliseren, zandbed plaatsen voor terras

Keurig werk afgeleverd en zelfs extra werkzaamheden verricht. En goed advies ontvangen over aan te leggen gazon.
    (Bewerkt op 18 feb 2022)

Beste Patrick, Hartstikke bedankt voor de positieve recensie. Veel plezier van jullie tuin. Met een hartelijke groet, Fred van der Veldt Kwantgarden

Beoordeeld op 9 sep 2021

Grond afgraven of egaliseren: Grond egaliseren, Grond afvoeren

(Bewerkt op 20 okt 2021)

Beste, Ook hartstikke bedankt voor de recensie. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 20 okt 2021
  • Review door Stef, Rotterdam
    Beoordeeld op 17 jun 2021

(Bewerkt op 20 okt 2021)

Beste Stef, Hartstikke bedankt voor de recensie. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 20 okt 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 20 apr 2021

Grond afgraven of egaliseren: Grond egaliseren, Bodem afgraven, Gro...

Fred en collega's puik werk afgeleverd. Verliep allemaal zeer vlot. Communicatie duidelijk via de app. Aanrader.
    (Bewerkt op 23 apr 2021)

Beste Gerald, Bedankt voor de review. Ik heb het heel graag hoor je gedaan. Nu het grondwerk gedaan is gaan we naar fase 2. We gaan je tuin prachtig aanleggen. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 23 apr 2021
  • Review door Leo, Rhoon
    Beoordeeld op 15 apr 2021

Grond afgraven of egaliseren: Bodem afgraven, Grond afvoeren

Fred is een leuke open vent en komt prima de gemaakte afspraken na. Tijdens het werk ook nog meedenken en schakelen. Klus is zeer tevreden uitgevoerd voor een prima prijs.
    (Bewerkt op 19 apr 2021)

Beste Leo, Bedankt voor de positieve review. Ik heb het heel graag gedaan voor jullie en heel veel plezier van jullie tuin. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 19 apr 2021
  • Review door Thijs, Emmeloord
    Beoordeeld op 8 apr 2021

Grond afgraven of egaliseren: Boomwortels verwijderen, tuin frezen...

Tuin afgegraven en volledig voorzien van nieuwe aarde en zand. Werkt hard en zeer tevreden met resultaat, zeker aan te raden!
    (Bewerkt op 12 apr 2021)

Beste Thijs, Bedankt voor de review. Het was een die dag een natte bedoening maar het eindresultaat mocht er zijn. Heel veel plezier van jullie tuin. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 12 apr 2021
  • Review door Nadine, Zevenhuizen
    Beoordeeld op 6 apr 2021

Grond afgraven of egaliseren: Grond egaliseren, Bodem afgraven, Gro...

Heel blij dat door Fred snel gereageerd werd op mijn klus op werkspot. Hierdoor kunnen wij toch nog dit voorjaar een start maken met het aanleggen van onze tuin. Fred reageert zeer snel via de email, is vriendelijk, komt op tijd op de afspraak en doet zelfs nog een beetje extra voor je! Ook toen per ongeluk een kabel werd geraakt (dit kan gebeuren) in de tuin werd dit snel en vakkundig opgelost. Dank!
    (Bewerkt op 12 apr 2021)

Beste Nadine, Hartstikke bedankt voor de review. We hebben het ook voor jullie hartstikke graag gedaan. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 12 apr 2021