Troops Montagebedrijf

Troops Montagebedrijf beoordelingen (25)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 26 apr 2010
    Werkblad plaatsen
    Ons werkblad is erg mooi en strak geplaatst. Ook heeft Daniel een hoek in de keuken mooi voor ons afgewerkt. Hij had goede suggesties voor de afwerking van de muur en daar gaan we ook zeker mee aan de slag. Daniel heeft ons op korte termijn in kunnen plannen en communicatie was zeer duidelijk. De werkomstandigheden waren niet ideaal door een erg nieuwsgierige peuter en kleuter, maar dat was geen probleem voor Daniel. Hij heeft alles mooi opgeruimd na afloop! Kortom, we zijn erg tevreden en kunnen zijn vakwerk zeker aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Geldrop
    Beoordeeld op 7 apr 2010
    Nieuwe keuken plaatsen
    De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zeer ervaren en deskundig montage door Danny. Danny nogmaals bedankt voor de goede montage en de goede service! Mensen als je de keuken goed en vakkundig gemonteerd wil hebben ,krijg je bij TROOPS Montage zeker wat je verwacht, daar zorgt Danny voor. Danny nogmaals bedankt voor de goede montage en service. Groeten Fam. Kuijpers Eindhoven.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Malden
    Beoordeeld op 24 mrt 2010
    Deur van de koelkast opnieuw afstellen
    Koelkast deur stellen en de gehele keuken opnieuw afstellen Deze vakman weet waarover hij spreekt, denkt met u mee en is heel handig, is flexibel en afspraken komt hij perfect na. Complimenten Echt een aanrader voor iedereen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 22 mrt 2010
    inbouwen van koelkast gasfornuis en oven
    in een bestaande keuken nieuwe koelkast kookplaat en oven geplaats. goed meedenkend,netjes op tijd(heren kunnen jullie nog wat van leren) zeer flexibel,werkte zeer netjes kunt merken dat hij zijn vak leuk vindt en zijn opdrachtgevers tevreden wilt hebben.zelfs na afloop even gebeld wat ik ervan vond na ook een dag hard gewerkt te hebben. en een een mooie website. gozer ga zo door en de rest komt vanzelf.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 29 jan 2010
    Gat zagen in composiet ivm plaatsen inductieplaat
    Prima vakman, die zeer kundig en meedenkend te werk gaat. Heeft een bestaande kookplaat verwijderd en een nieuwe geplaatst. Hiervoor diende het granieten blad opgeruimd te worden in het bestaande blad. Zeer netjes gedaan en nieuwe inductieplaat ligt perfect! Tevens plaatsen van een inbouw magnetron in bestaande kast. De maatvoering van de kast vereiste vakkundigheid van de vakman om het netjes te plaatsen...en dit is gebeurt. Zit er perfect in! Deze vakman zou ik aan iedereen aan willen prijzen.