Triple D

Triple D beoordelingen (41)

• Review door Sylvia , Emmen
    Beoordeeld op 2 feb 2021
    Lekkage: Weet ik niet
    Lekkage vanuit plafond. Dacht dat er een daklekkage was maar VvE gaf aan na t dak onderzocht te hebben dat t condens was. Triple D heeft filmpje van het dak gemaakt waaruit bleek dat t dak kapot was. dit filmpje kon ik doorsturen naar VvE, die t nu verder moeten oppakken. Aangegeven dat ze factuur voor voorrijkosten ed mogen indienen maar t was volgens hun goed zo. Zeer klantvriendelijk en hebben niets in rekening gebracht.
  • Review door Sonja, Hoogezand
    Beoordeeld op 21 dec 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Snelle service. Goed werk. Erg tevreden over de communicatie. Binnen een paar dagen na de offerte lag het dak erop en zijn mijn schuur en keuken weer droog. Verder ook nog erg sympathieke mensen
  • Review door Marius, Winsum
    Beoordeeld op 14 dec 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Het werk is keurig uitgevoerd. De prijs/kwaliteit is uitstekend. Triple D houdt zich aan de afspraken. Communicatie met Triple D is uitstekend. Betrouwbare en hard werkende mensen.
  • Review door Frans, Assen
    Beoordeeld op 15 okt 2020
    Dakrenovatie: 12 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak
    Zeer tevreden hoe het gelopen is

Dankjewel Frans ben zeer te vrede met de review top van je

Reactie geplaatst 15 okt 2020
  • Review door Bieneke, Assen
    Beoordeeld op 19 jun 2020
    Dakrenovatie: 35 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Erg vriendelijke man, die vandaag met zijn maatje, onze carport heeft voorzien van nieuw dakleer. Idriz Ademi is eerst wezen kijken en heeft ons de prijsopgave gedaan. Super scherpe prijs, waar vele andere vakmensen niet tegen op kunnen! Geeft 10 jaar garantie op zijn werk, bij problemen mag je gelijk kontakt opnemen. Wij zijn erg tevreden over de gemaakte afspraken en hopen dat het nu in de carport niet regend 😂
  • Review door Fernando , Hoogezand
    Beoordeeld op 1 jun 2020
    Dakrenovatie: 50 m2; Dak vervangen; Plat dak
    Erg vriendelijk, sociaal en hardwerkend bedrijf. Denkt ingoede oplossingen, zorg voor nette afwerking. Erg tevreden met ons dak, nieuwe dakleer, isolatie, windveren/boeien en trimmen. Al het oude dakleer is netjes afgevoerd, met daar aan denkend om de tuin van ons en de buren. Kort om een zeer tevreden klant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidlaren
    Beoordeeld op 26 mei 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Scherpe prijs. Ook nadat er achteraf bleek dat ik te weinig m2 dakoppervlakte had doorgegeven bleef hij bij de afgesproken prijs. Reageert snel en levert vakkundig werk. Zeker aan te bevelen