Traprenovatie24

Traprenovatie24 beoordelingen (35)

• Review door Ramy Salem, Rotterdam
    Beoordeeld op 13 feb 2023
    Laminaat leggen: 35 m²; Kantoorruimte
    Laminaat is heel netjes afgewerkt. Alles ziet er perfect uit! Ook nog eens voor lage prijs!
  • Review door Leo Hanst
    Beoordeeld op 1 dec 2022

Traprenovatie: 2x gesloten trap pvc

Uitvoering van onze traprenovatie was een enorme uitdaging! Hij heeft met ons alle mogelijke problemen uitgelegd , zodat wij op de hoogte waren van de dilemma’s, die deze klus met zich mee bracht en hoogstwaarschijnlijk iets langer zou duren dan de 1 dag aanbod dat vloer zaak ons voorschotelde. Wij zijn erg blij met zijn prestatie. Het is uiteindelijk gelukt wat hij had beloofd. Petje af voor zijn enorme inzet en schitterende uitvoering. Hij werkt heel netjes .
  • Review door P. Veenendaal
    Beoordeeld op 29 nov 2022

Traprenovatie: 2 gesloten trappen

Eerlijkheid word erg gewaardeerd. Werk netjes en heel goed gedaan. Monteur netjes, flexibel en vriendelijk.
    (Bewerkt op 1 dec 2022)
  • Review door Sascha, IJsselstein
    Beoordeeld op 18 nov 2022
    Trappen: Trap dichtmaken; Gesloten trap gedraaid
    Chris heeft onze trap vakkundig dichtgemaakt! Hij kon zelfs tegelijkertijd nog vragen beantwoorden van onze nieuwsgierige 3-jarige, haha!
  • Review door Britt, Zevenhuizen
    Beoordeeld op 14 nov 2022
    Trappen: Bestaande trap renoveren; Open trap
    Helemaal super! Heldere en snelle communicatie en de klus is echt perfect gedaan. Chris is een keurige vent, die laat je makkelijk even alleen in je huis klussen als je bv even een boodschap moet doen.