Topcreate

Topcreate beoordelingen (28)

• Review door Nina, Odijk
    Beoordeeld op 9 jan 2022
    Badkamer: Reparaties
    Wat hebben William en Aad prachtig werk geleverd! Een beetje achtergrond: we hadden een huis gekocht met een mooie badkamer, waar helaas een enorme lekkage bleek. Een groot deel moest vervangen worden en we zochten een partij die dit voor ons kon doen. William en Aad hebben ons vanaf het begin geholpen en ontzorgd. Tijdens de klus hebben ze telkens tijdig en eerlijk met ons gecommuniceerd over de voortgang en hebben ontzettend goed met ons meegedacht in de opties die we hadden. Ze hebben er alles aan gedaan om ons zo snel mogelijk te helpen - ook toen de klus langer bleek te gaan duren doordat de schade erger was. Zo hebben ze bijvoorbeeld in de avonden laat nog doorgewerkt en ook in het weekend. Het eindresultaat was echt prachtig. Deze mannen zijn enorm vakbekwaam, kundig, waanzinnig vriendelijk en servicegericht. Zonder twijfel hebben we hen dan ook gevraagd om de badkamer van onze nieuwe woning voor hun rekening te nemen en we kunnen ze duizen procent aanraden!
  • Review door Sharmaine, Zaltbommel
    Beoordeeld op 7 jan 2022
    Badkamer: 7 m2; Complete renovatie
    William en Aad zijn vakmannen en plezierig om mee samen te werken. Wij hebben onze volledige badkamer door hen laten renoveren. Ondanks dat ze heel druk waren, en het daardoor wat langer duurde, deden ze ook veel extra dingen voor ons. Zelfs met een lekkage stond William gelijk op de stoep. Of kit achterlaten zodat we onze plinten in de woonkamer af konden kitten. De communicatie verliep erg vlot, reageerden altijd snel. Daarnaast werken ze netjes en werd alle troep snel afgevoerd. We hebben precies de badkamer zoals wij die wilde hebben en het is vakkundig en netjes afgewerkt!
    (Bewerkt op 9 jan 2022)

Hallo Sharmaine en Joris, bedankt voor jullie review en tot de volgende keer.

Reactie geplaatst 9 jan 2022
  • Review door jill, Huissen
    Beoordeeld op 30 dec 2021
    Badkamer: 17 m2; Complete renovatie
    Het begon prima. Goede communicatie. Helaas tijdens de klus verliep de communicatie echt slecht. De meiden die t beton aanbrengen zijn vriendelijk en werken secuur.
    (Bewerkt op 31 dec 2021)

Bedankt voor u review !

Reactie geplaatst 31 dec 2021
  • Review door Vincent, Utrecht
    Beoordeeld op 12 feb 2021
    Stucen: 1 m2 wand
    Goed contact gehad voor de klus en goed werk geleverd 👍. Heel blij met het resultaat.

Bedankt voor de mooie review !

Reactie geplaatst 12 feb 2021
  • Review door Lisanne, Breda
    Beoordeeld op 9 feb 2021
    Tegels zetten: 3 m2; Muur; Keuken
    Super tevreden met het eindresultaat! Snel en vakkundig te werk gegaan. Zeker aan te raden!

Hartelijk dank voor de mooie review.

Reactie geplaatst 9 feb 2021
  • Review door Joeri, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 nov 2020
    Stucen: 20 m2 wanden
    Super snel gereageerd, vriendelijk en de badkamer erg mooi en strak afgeleverd. Zeker een aanrader en bij de volgende verbouwing gaan we Topcreate natuurlijk weer inschakelen.

Hartelijk dank voor de mooie review, ik wens jullie veel plezier met de badkamer.

Reactie geplaatst 5 nov 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 27 okt 2020
    Badkamer: 1 m2; gieten douchevloer en installeren van douchegoot
    Zeer goed werk geleverd, snel beschikbaar en goede prijs/kwaliteit! Ik raad Topcreate van harte aan!

Hartelijk dank voor de review !

Reactie geplaatst 27 okt 2020