Top loodgieterservice

Top loodgieterservice beoordelingen (313)

• Review door Ceciel Huls, Den Haag
    Beoordeeld op 18 mei 2024
    Repareren: Douche
    Ayoub was snel beschikbaar en heeft keurig werk verricht. Hij zag direct wat er moest gebeuren en was enkele dagen later beschikbaar voor de uitvoering van de reparatie. Hij levert keurig werk en neemt al het afval mee. Ik beveel hem van harte aan.
  • Review door ab, Leiden
    Beoordeeld op 15 mei 2024
    Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installeren
    Ayoub is een zeer nette loodgieter met veel kennis. De klus werd snel en goed uitgevoerd. Goede ervaring dus!
  • Review door Dominique , Zoetermeer
    Beoordeeld op 14 mei 2024
    Gasleiding: Reparatie
    Zeer nette loodgieter met veel ervaring kwam netjes op tijd en was lekker duidelijk tot de volgende klus ik ga het zeker aanbevelen
    (Bewerkt op 20 mei 2024)

Dank voor het review

Reactie geplaatst 14 mei 2024
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 14 mei 2024
    Lekkage: Lekkende apparatuur (bijv. wasmachine, vaatwasser)
    He took my Money without fixing anything and did not receive calls later . It's complete waste of time and money.

Beste klant, Wij hebben geen werkzaamheden verricht bij u waarschijnlijk een anders bedrijf ik kan geen factuur vinden van u, zowel naam als woonplaats niet. Dit moet een verkeerd geplaatste review zijn. Wilt u contact met ons opnemen? Deze review hoort niet bij ons. Alvast dank

Reactie aangepast 4 jun 2024
  • Review door Liana, Leidschendam
    Beoordeeld op 13 mei 2024
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Ayoub was er snel, dacht mee en heeft mijn lekkage vakkundig verholpen. Goede ervaring dus!
  • Review door Niki, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 mei 2024
    Waterleiding en riolering: Kapotte leiding repareren; Leidingen of...
    Ik had een gesprongen waterleiding. De mannen kwamen direct kijken en hebben de volgende dag al de werkzaamheden uitgevoerd. Ze dachten mee over een oplossing en hebben binnen 1dg een omleiding aangelegd. Daarna alles nog netjes opgeruimd en achtergelaten. De omleiding functioneert top en de waterdruk is beter dan voorheen. De communicatie verliep uitmuntend. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang, kreeg foto’s en filmpjes om te zien wat ze hadden gedaan en ze waren zeer respectvol. Ik zou deze loodgieters zeker van harte aanbevelen. Betrouwbaar en meedenkend voor een schappelijke prijs ondanks het werk op een feestdag en de spoed reparatie.
    Beoordeeld op 10 mei 2024
    Repareren: Douche
    Douchekraan werkte niet meer. Ik zocht een snelle en simpele oplossing. Ayoub leverde deze; perfect!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 8 mei 2024
    Toilet repareren: Doortrekken werkt niet, Lekkage
    Reageerde snel, klus was snel en vakkundig verholpen. Communiceert duidelijk over alle mogelijkheden en kosten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 3 mei 2024
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Reageerde snel. Reparatie zat wat tegen. Uiteindelijk goed opgelost.
  • Review door Cor, Bleiswijk
    Beoordeeld op 2 mei 2024
    Lekkage: kapotte dakpan
    Snel, op tijd en naar verwachting geholpen.