Top loodgieterservice

Top loodgieterservice beoordelingen (313)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 16 aug 2024
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Verstopte afvoer
    Super snelle service en top communicatie! Wij stonden op het punt om op vakantie te gaan en de wc liep over wat we ook maar aanzette in het huis. Gelukkig konden ze direct komen en ook zorgvuldig opgelost! Raad ze zeker aan!
    (Bewerkt op 24 aug 2025)
    Beoordeeld op 15 aug 2024
    Lekkage: Beschadigde leidingen
    Top werkzaamheden uitgevoerd heel professioneel de prijs was ook eens schappelijk wat heel fijn was tot de volgende keer AA loodgieter..
    (Bewerkt op 3 jun 2025)
    Beoordeeld op 13 aug 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Top werkzaamheden geleverd, communicatie was duidelijk prijs was goed stond voor de deur volgens afspraak 10/10 ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
    (Bewerkt op 24 aug 2025)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 8 aug 2024
    Waterleiding en riolering: Verstopte afvoer ontstoppen, Water stroo...
    A reageerde snel en kon meteen langskomen. Er was heldere communicatie over de prijs. Helaas was ons probleem na de werkzaamheden niet opgelost. Een herstelafspraak was snel gemaakt, maar A zegde deze af toen de afspraak al bijna voorbij was. Vanwege vakantie lukte het toen niet meer om een andere afspraak te maken. Vervelend, want toen moest ik alsnog een andere loodgieter laten komen. We kwamen uiteindelijk overeen dat ik de helft van het betaalde bedrag terug zou krijgen, maar dat heb ik nu (3 wkn later) nog niet gehad.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 24 jul 2024
    Riolering en afvoer: Afvoer verstopt
    Vriendelijke gozer, kan snel langskomen en is een harde werker. Beetje rommelmaker
    Beoordeeld op 17 jul 2024
    Repareren: Lekkende douchekraan
    Snel, vriendelijk, helder in communicatie en het probleem verholpen. Eindelijk geen gedrup meer!