Timmer- en Montagebedrijf Wim Roovers

Timmer- en Montagebedrijf Wim Roovers beoordelingen (20)

• Review door Jan, Chaam
    Beoordeeld op 30 jul 2012
  • Review door Tim, Riel
    Beoordeeld op 18 apr 2012
    Dakraam plaatsen
    Wim is een vriendelijke, betrouwbare kerel die erg goed werk heeft geleverd. Hij neemt de tijd en gebruikt indien nodig zelfs betere materialen dan beschreven in de offerte. Het dakraam ligt er keurig in en ik kan Wim bij iedereen aanbevelen.
  • Review door Jacq, Goirle
    Beoordeeld op 1 apr 2012
    kozijn reparatie
    Onze ervaringen met Wim Roovers zijn goed. We hebben een prima offerte ontvangen en de opdracht is geheel naar wens uitgevoerd. Wim is betrouwbaar, accuraat en levert kwalitatief vakwerk. Hij denkt mee en komt de gemaakte afspraken na. De reparatie van onze raamkozijnen en vervanging van ruiten is op een prima manier uitgevoerd. Wij bevelen Wim Roovers zeker aan.
  • Review door henri, Tilburg
    Beoordeeld op 22 mrt 2012
    boei boorden vervangen
    Heb boeiboorden laten vervangen aan het huis voorzijde&achterzijde en schuur deze zijn perfect gedaan door Wim,hij denkt vooral mee met de klant geeft goed advies en ook voor een goede prijs. Hij krijgt ook van ons de opdracht om het hele huis te voorzien van kunststof kozijnen etc etc. Echt een vakman die achter zijn werk staat.
  • Review door Ron, Gilze
    Beoordeeld op 22 feb 2012
    Dampdicht afsluiten van aanhechting dakkapel op schuitdak
    We hadden serieuze condensproblemen bij de aansluiting van het platte dak van onze dakkapel met het schuine dak. Na het plaatsen van onze opdracht op werkspot is Wim direct de situatie komen bekijken en gaf aan dat de aansluiting niet juist en met verkeerd materiaal was afgewerkt. Dat vermoede hadden we zelf inmiddels ook al. Naar aanleiding van de aangetroffen situatie heeft Wim een oplossing voorgesteld met daarbij een schatting van de kosten. Twee dagen later kwam Wim langs om de problemen te verhelpen en dat is absoluut naar volle tevredenheid, volgens afspraak en ruim binnen de aangegeven kostenindicatie uitgevoerd. Inmiddels hebben we voor diverse klussen al vaker vakmannen via Werkspot geregeld en daarvoor ook referenties geschreven. Normaal zou ik niet snel voor de allerhoogste waardering kiezen (is niet eerder voorgekomen) maar in dit geval niets anders dan lof. Kortom, Timmer- en Montagebedrijf Wim Roover is een absolute aanrader.
  • Review door Frans, Gilze
    Beoordeeld op 2 nov 2011
    plaatsen 2 kozijnen incl. dubbel glas
    Hele goede ervaring met Wim Roovers; prima werk geleverd voor een goede prijs en keurig binnen de planning, zowel qua tijd als qua geld. Bovendien denkt hij mee over details waar ik nog niet aan gedacht had, zoals plastic flap boven kozijn ter voorkoming lekkages, zodat eventuele problemen in de toekomst voorkomen worden.
  • Review door john, Tilburg
    Beoordeeld op 1 okt 2011
    2 kleine dakramen vervangen voor 2 grotere
    Wim is een man van zijn woord is mooi op tijd volgens afspraak en levert vakwerk hij heeft de dakramen netjes gemonteerd en buitenzijde netjes afgewerkt (binnenzijde doen we zelf).
  • Review door pierre, Rijsbergen
    Beoordeeld op 24 sep 2011
    deuren hangen en div timmerwerken
    met wim valt goed te werken netjes optijd en alles wat hij gedaan heeft is naar wens van de klant echt een aanrader zal hem zeker weer vragen voor volgende klus wim bedankt
  • Review door walter, Tilburg
    Beoordeeld op 22 sep 2011
    Lekkage erker + vervanging gipsplafond in erker aan de binnenzijde
    Wim Roovers heeft de klus snel en gedegen geklaard. Wim is niet alleen een goed vakman maar ook een keurig ondernemer die zijn klant serieus neemt. Ik heb alleen maar lof over de manier waarop Wim werkt. Je kunt 'm gerust dit soort klussen laten doen.