Timmer- en Montagebedrijf Wim Roovers

Timmer- en Montagebedrijf Wim Roovers beoordelingen (20)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 9 nov 2015
    Kozijn met houtrot repareren
    Binnen een dag is alles geregeld, dus erg snel, vakkundig en voor een nette prijs is onze klus geklaard. Een aanrader, als we timmerwerk hebben weten we nu wie we gaan bellen!
  • Review door henri, Tilburg
    Beoordeeld op 27 jun 2015
    deur&badkamer kozijn
    Je kunt merken dat je met een Vakman te maken hebt de manier waarop je geholpen wordt met zijn ervaring is heerlijk, hij geeft advies waar jezelf niet aan gedacht zou hebben en we hebben daarom besloten om de klus nieuwe kunststof voordeur&kunstofkozijn badkamer door hem te laten doen.
  • Review door Dhr. Kuijpers
    Beoordeeld op 5 feb 2014

Dakkapel symmetrisch verbreedt om in de badkamer meer ruimte te creëren. Draairamen nog kunnen hergebruiken en het gehele kozijn nu voorzien van een isolerende beglazing. Binnen nog een mooi aluminium geborsteld plafond gemonteerd.

• Review door Fam. Pelkmans
    Beoordeeld op 22 jan 2014

Uitbreiding van berging voor bloembinderij "Artifleur". Voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ 1.1 beglazing. Aan de topgevel een grote overstek gemaakt van douglas hout. Het spant prefab gemaakt en met mobiele kraan op zijn plaats gezet.

• Review door Arjen, Bavel
    Beoordeeld op 22 jul 2013
    Vervangen/reparatie diverse kozijnen
    Snel en makkelijk contact, afgesproken om werk eerst te bekijken om betere inschatting te maken. Flexibel qua werktijden (ivm planning werk e.d.). Werk is zeer netjes uitgevoerd, voor eventueel volgend werk zal ik zeker weer contact opnemen. enige (klein) puntje, de factuur was iets hoger dan verwacht. Inschatting was 2 dagen werk, was met 1,5 dag klaar. Maar na uitleg (werkuren in de voorbereiding) wel goed te verantwoorden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 2 jan 2013
    Vervangen dubbelglas ivm vocht tussen de ramen
    Wim is een vriendelijke en vakbekwame man. Wim denkt mee en kan snel handelen. De klus was snel en volledig naar behoren uitgevoerd. Ik zou Wim zeker aanbevelen/aanraden.