Thermal Solutions

Thermal Solutions beoordelingen (53)

• Review door Justin, Aalsmeer
    Beoordeeld op 9 jun 2022
    Vloerverwarming: Onderhoud
    Excellent communication and explanation of what work needed to be done and advice on the floor heating. Much appreciated.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 29 mei 2022
  • Review door Jeroen, Utrecht
    Beoordeeld op 1 feb 2021
    Vloer verwarming: 40 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    Op en top. Alle vragen en onze onzekerheden die wij hadden zijn door Faisel van(Thermal Solutions) zeer goed uitgelegd. Hier door hadden wij onze keuze gemaakt. Vanaf het begin tot het einde van de klus zijn wij zeer tevreden....Zal hun vakbekwaamheid zeker aanraden bij onze vrienden.
  • Review door Frits, Utrecht
    Beoordeeld op 4 jul 2020
    Vloer verwarming: 30 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    Door een eerdere en slechte ervaring met een aannemer was ik huiverig om via Werkspot een klus te plaatsen. Ik moet je eerlijk zeggen Faisel en zijn collega hebben mij niet teleurgesteld. Ik ben enorm blij met de vloerverwarming die geplaatst is. Zij hebben snel en netjes gewerkt. Faisel dacht erg mee, en wist overal wel een oplossing voor. Ze hebben zonder moeite nog 2 waterleidingen omgelegd en wat sleuven gemaakt voor de speakerdraad. Ze hebben de klus binnen de afgesproken tijd afgerond. Faisel en je team bedankt en zal je zeker bij iedereen aanraden. Groet Frits
  • Review door Danny, Waddinxveen
    Beoordeeld op 28 jun 2020
    Vloerverwarming installeren en egaliseren( naar schatting 50m2)
    Thermal Solutions heeft ons uitstekend geholpen met het aanleggen van een vloerverwarming. De beste meneer heeft hart voor het vak en dat merk en zie je terug in het eindresultaat. Het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Daar waar wij dachten al tevreden te zijn heeft Thermal Solutions daar nog een schepje bovenop gegooid door ons helder te adviseren. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boskoop
    Beoordeeld op 13 jun 2020
    Vloer verwarming: 35 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    Het zijn toppers. Iemand heeft ons laten zitten omdat de vloer te hard was. Snel een adv geplaatst op Werkspot en gelukkig is Thermal Solutions gekomen om de klus te klaren. Met de juiste instelling en goed materiaal hebben ze de klus weten te klaar. Omdat het een betonnen vloer was moest er met een krachtstroom machine en icm water gefreesd worden. Ik ben zeer blij met Faisel en zijn team en daarom kan ik hem zeer zeker aanraden. Ga zo door mannen. Groetjes Willem
  • Review door Cees, Leidschendam
    Beoordeeld op 16 mrt 2020
    Vloer verwarming: 220 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    Via werkspot hebben wij in samenspraak met onze aannemer 3 bedrijven uitgenodigd en Faisel van Thermal Solutions was de eerste die gelijk reageerde en een zeer duidelijk verhaal vertelde inzake het legproces en plan, alsmede welke kwalitatieve betere materialen er gebruikt gaan worden. Op basis van deze professionaliteit gekozen voor dit bedrijf en daar zeker geen spijt. Werk viel tegen door diverse omstandigheden maar geen gezeur over extra werk/geld en hij heeft met de aannemer passende afspraken gemaakt m.b.t. de voortgang van het werk. Echt TOP :-)
  • Review door P, Arnhem
    Beoordeeld op 23 dec 2019
    Vloer verwarming: 80 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    Opdracht was op korte termijn uitgevoerd. En ondanks dat de apparatuur het door technische mankementen het moeilijk maakte heeft Fais geregeld dat alles binnen de afgesproken dagen gereed was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Boskoop
    Beoordeeld op 28 nov 2019
    Vloer verwarming: 30 m2; Nieuwe vloerverwarming installeren
    We zijn erg blij met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Thermal Solutions. Faisel denkt erg mee en denkt niet in problemen. Heel fijn. De jongens hebben extra werk geleverd omdat de vloer niet leeg was gehaald door mij, zonder moeite of gemopperd de vloer ontruimd door de heren. TOPPP Ik kan jullie alleen maar aanbevelen. Top gedaan.
    (Bewerkt op 13 jun 2020)