Teuling totaalonderhoud & dakbedekking

Teuling totaalonderhoud & dakbedekking beoordelingen (32)

• Review door Jan, Spijkenisse
    Beoordeeld op 22 aug 2020
    Dak of dakgoot repareren: 20 m2; Dak; Reparaties
    Joey komt afspraken na en de werkbeschrijving en offerte zijn duidelijk. Werkt netjes en laat na afloop van de werkzaamheden de boel netjes achter.
  • Review door Janneke, Monster
    Beoordeeld op 31 jul 2020
    Dakdoorvoer: Bestaand doorvoerkanaal repareren
    Super fijn contact gehad. Heel behulpzaam en meedenkend. Klus kon gauw worden uitgevoerd. Zal hem zeker opnieuw inschakelen indien nodig. Bedankt!
  • Review door M., Leiden
    Beoordeeld op 25 jul 2020
    Dakrenovatie: 32 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Beste potentiële klanten, Er zijn weinig klussen die ik uitbesteed. Het nadeel als je handig bent omdat je alles maar zelf doet maar oh zo goed voor de portemonnee. En andere reden is dat de gemiddelde klusser niet het niveau werk levert dat ik zoek. Het vervangen van de dakbedekking stond nog op mijn lijstje maar gezien de subsidie die verkrijgbaar is al je tegelijkertijd isoleert, moet dan dus wel door een erkend bedrijf gedaan worden, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een klusje op werkspot gezet. En dat is bevallen! Joey Teuling is uw man als u wat aan het dak moet laten doen. Kijk niet verder het is echt zonde van de tijd. Zijn prijs is ronduit concurrerend en de kwaliteit van het werk is absoluut prima. Hij heeft bij mij de uitbouw voorzien van pir-isolatie (hij keek als enige even onder het oude dakleer!) en nieuwe dakbedekking (39m2) en een nieuwe waterdicht huidje op de dakkapel. Alles in drie dagen tijd. Top Joey, wie weet tot bij het volgende huis!
  • Review door Leo, Benthuizen
    Beoordeeld op 25 jul 2020
    Dakrenovatie: 12 m2; Dak vervangen; Plat dak
    Dakrenovatie is geheel netjes en zeer naar wens opgeleverd. Prijs was al scherp, na enkele adviezen van Joey zelfs nog iets lager uitgekomen dan gepland. Planning en nakomen van afspraken ook perfect, ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.
  • Review door Henk, Sliedrecht
    Beoordeeld op 14 jun 2020
    Dakdoorvoer: Dakdoorvoer verplaatsen
    Er was zeer snel een afspraak gepland. Het werk is goed gedaan en hij heeft duidelijk weet van de zaken die hij doet. Hij is ook niet te beroerd om extra tijd in vragen te stoppen. De offerte prijs was nagenoeg hetzelfde dan de gefactureerde prijs. Hij was iets goedkoper zelfs.
  • Review door roeland, Barendrecht
    Beoordeeld op 9 jun 2020
    Dakdoorvoer: Gat oude doorvoer herstellen (plat beton dak)
    Duidelijke communicatie en uitleg van werkwijze. Kon snel de werkzaamheden uitvoeren zodat we geen vertraging in onze planning kregen. Niks meer van de oude schoorsteen doorvoer te zien!
  • Review door Davy
    Beoordeeld op 1 jun 2020

Dakontluchting.

1. Vriendelijk 2. Behulpzaam 3. Duidelijk 4. Begripvol
    (Bewerkt op 2 jun 2020)
  • Review door Klant van Teuling totaalonderhoud & dakbedekking
    Beoordeeld op 21 mei 2020

Bestaade dakontluchting verwijderd.

Joey komt zijn afspraken na en werkt netjes. Heeft ook nog wat foto’s gemaakt tussentijds en deze doorgestuurd. Erg tevreden en raad hem zeker aan!
    (Bewerkt op 22 mei 2020)
  • Review door John breit
    Beoordeeld op 15 mei 2020

Roterende ontluchting plaatsen

Wij hebben Joey Teuling benaderd via Werkspot voor het plaatsen van een luchtdoorvoer met ventilator voor het dak van ons schuurtje om zo de ventilatie te verbeteren. Joey is een echte professional en daarbij een hele fijne kerel. De communicatie ging via Werkspot en was snel en duidelijk. We ontvingen van te voren een goede werkomschrijving en prijsopgave. Ook op onze vragen over het soort ventilator die hij voorstelde te installeren kregen we duidelijke informatie. Joey was keurig op tijd en werkte snel, zelfstandig en veilig. Bij zijn werkzaamheden ontdekte hij ook twee lekkages in de dakbedekking (deze waren inderdaad duidelijk te zien) en hij heeft deze ook nog voor ons dichtgemaakt. De luchtdoorvoer doet het uitstekend, de afwerking is keurig en het dak lekt niet meer. En dat alles onder de originele prijsopgave! Wij zijn dik tevreden en kunnen Joey Teuling van harte aanraden.
    (Bewerkt op 18 mei 2020)