Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

Beoordeeld op 17 okt 2011
    Oude radiator vervangen voor nieuwe
    Martin kon op zeer korte termijn beginnen. Hij is erg betrouwbaar en heeft heel goed werk geleverd tegen een hele goede prijs! Hij ruimt alles heel netjes op en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader!
  • Review door Josephine, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 okt 2011
    Rookgasafvoer CV verplaatsen
    Zeer tevreden. Alles is snel opgepakt en werd heel netjes gedaan. Ik zal Martin zeker weer inzetten mocht dat nog een keer nodig zijn. Ook de buren zijn erg tevreden over het resultaat en de manier van werken.
    Beoordeeld op 8 okt 2011
    Installatie nieuwe radiator
    Werk kan op korte termijn uitgevoerd worden. Er wordt een realisitsche prijsopgave gedaan met goede werkvoorbereiding: geen verrassingen. Hoewel niet gegarandeerd kon worden dat de vloer het zou overleven (goedkoop laminaatje) ligt het er weer perfect in! Hartelijk dank, volgende keer weer wat mij betreft! Martijn
    (Bewerkt op 9 okt 2011)

Beste martijn bij deze mijn excuus voor de stofzuigerslang ,dit is mij niet opgevallen . ik loop niet weg voor mijn fouten . daar zijn wij voor verzekerd. bij deze wil ik u ook danken voor u gast vrijheid.

Reactie geplaatst 9 okt 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 27 sep 2011
    verwijderen tegels badkamer
    De prijsopgave was goed, afspraak snel gemaakt. Het werk is snel en netjes uitgevoerd, al het afval is afgevoerd en alles is schoongemaakt. Prima werk, ik ben erg tevreden.
    Beoordeeld op 23 sep 2011
    3 paneelradiatoren plaatsen in slaapkamers!
    Martin heeft netjes en goed alle radiatoren gekoppeld en de ketel aan de praat gekregen! Een aanrader! Een lekker warm huis en warm water!
  • Review door Alice, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 sep 2011
    Verstopte gootsteen
    Martin heeft prima werk afgeleverd. Martin kwam vrijblijvend langs en maakt een duidelijke inschatting van het werk en de kosten. Heel prettig. Gootsteen was behoorlijk verstopt. Dat heeft hij vakkundig en pas na eigen tevredenheid opgelost. Ik zou hem zo kunnen aanbevelen.
  • Review door Selma, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 aug 2011
    CV verplaatsen
    We zijn erg tevreden over het werk wat gedaan is door Martin. Zijn quote vooraf was helder en hij dacht heel erg mee met ons verzoek. We wilden de CV buiten plaatsen en hij heeft dat keurig gedaan en daar ook een mooie geisoleerde kast omheen gebouwd. De prijs was wat ons betreft redelijk en de kwaliteit die hij daarvoor geleverd heeft uitstekend. Kortom, een prettige samenwerking en ik zou hem zeker aanraden.
  • Review door Norbert, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 jul 2011
    plaatsen radiatoren
    Prima job, bel ik zeker voor de volgende keer
  • Review door A, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 jun 2011
    Lekkende radiator
    Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Martin. Hij denkt met je mee en is een echte vakman. Hij rond de klus goed af en heeft oog voor een nette afwerking. Als extra service belt hij ook na.
  • Review door Margot, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jun 2011
    Gaskachel vervangen door CV
    Martin kun je met een gerust hart inhuren. Hij is deskundig, netjes en snel. Weet waar hij het over heeft en is niet te beroerd om gratis advies te geven. Ook kleine extra klusjes (zoals een gat in de muur dichten) doet hij er gewoon bij. In mijn appartement heeft hij de gaskachel vervangen door een cv. Een flinke klus, maar zelfs nog binnen de planning afgerond. Martin doet wat ‘ie belooft. Kortom: een aannemer die je kunt vertrouwen!