Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door Maurice, Amstelveen
    Beoordeeld op 26 apr 2013
    Gesprongen buitenkraan repareren
    De klus was supersnel geklaard. Heel netjes en alles volgens afspraak.
  • Review door ron, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 apr 2013
    c.v. plaatsen
    Ik ben dik tevreden met het plaatsen van de nieuwe c.v.ketel! Martin is een vakman die creatief /flexibel meedenkt om de werkzaamheden vakkundig af te ronden en voor een scherpe prijs. Het is trouwens ook een fijne kerel om over de vloer te hebben en zoals ik eerder vertelde een vakman pur sang!
  • Review door Jet, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 mrt 2013
    Leiding verleggen
    Martin was erg vriendelijk, accuraat en professioneel. Hij heeft de klus uitstekend uitgevoerd en ik heb er nog wat van opgestoken ook. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
  • Review door lauren, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2013
    Verwijderen & plaatsen radiator.
    Martin, is een extreem vriendelijke, betrouwbare vak bekwame man! ik ben erg blij met zijn uitvoering!
  • Review door W.Baron, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 dec 2012
    Aan
    Professioneel uitgevoerd en gezellige kerel
  • Review door Peter, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 dec 2012
    Divers
    Prima en snel uitgevoerd.
  • Review door Marla, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 okt 2012
    Verleggen CV Leidingen
    Martin kon snel langskomen om de werkzaamheden te bekijken, gaf een goede prijsindicatie en droeg goede oplissingen aan voor het verleggen en infrasen van alle radiatorleidingen in onze woning. Ook kon hij meteen de week erna beginnen met de werkzaamheden. Alles ziet er naar verwachting uit en is prima degelijk aangesloten. Verder heeft hij een echte Hands On mentaliteit en hielp meteen ook even mee met een dakgoot verstopping.
  • Review door Martein, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2012
    Vervangen Combi Ketel
    Martin reageerde binnen een halve dag op de werkopdracht. Martin kwam de volgende dag langs en zei direct wat het zou kosten. Het werk is uiterst professioneel en op tijd opgeleverd. Daarnaast is Martin een uiterst correcte en gezellige kerel. Geen enkele aanmerking .Wij zijn na de eerste keer al vaste klant!
  • Review door Bert, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 sep 2012
    Olietank verwijderen
    Goed uitgevoerd snel en betrouwbaar