Swiebel Bouwservice B.V.
Swiebel Bouwservice B.V. beoordelingen (15)
Review door Rinus van der giessen Beoordeeld op 10 jan 2020Beoordeling: 4 van 5(Bewerkt op 13 jan 2020)Prima vaklui die hun afspraken nakomen. Er wordt netjes gewerkt, tips gegeven en indien nodig of mogelijk kunnen er aanpassingen plaatsvinden. Flexibel dus.Review door Jose Jose
Beoordeeld op 10 jan 2020Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 13 jan 2020)Verbouwing zolder en plaatsen van airco
Na eerdere verbouwingen door swiebel bouwservice , waar we zeer tevreden over zijn , kozen wij weer voor onze verbouwing van onze zolder /slaapkamer voor dit bedrijf . Ze werken netjes en zijn vakkundig . Wij zijn er heel tevreden over , ook over de plaatsing van de door hun geadviseerde airco helemaal top.Review door Toon, Rotterdam Toon, Rotterdam
Beoordeeld op 31 jul 2019Beoordeling: 3 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 3 jan 2018Beoordeling: 2 van 5Benden verdieping renoveren cq upgraden(Bewerkt op 5 mrt 2018)Ze hebben alles keurig opgemeten met een digitale meter. Dit was een van de redenen dat ik voor hen koos, zodat we beide niet voor verrassingen kwamen te staan. Helaas is er geen tekening gemaakt. Dat laatste leiden tot een hoop verwarring aan hun kant: er is Ogenaamd 70m2 extra gestuct (best knap op een huis van 11 m lang, kozijnen zijn met twee verschillende deklatten afgetimmerd (hier werd ook nog over gelogen in mijn gezicht: het kozijn zou hebben uitgestoken vandaar... Nu had ik zelf de gipsplaat erop gezet dus ik wist dat dit niet klopte). Twee weken doorlooptijd werd twee maanden en toen heb ik gezegd dat ik de rest zelf zou doen. Geen aanrader al met al.Reactie van de vakman:
Geachte mevrouw van Grondelle, Beste Ianthe Ik heb ik uw review gelezen op Werkspot, Jammer dat u het contact met ons zo hebt ervaren. Ik zelf ben het geweest die de laatste werkzaamheden bij u heb afgerond, en ik moet u eerlijk zeggen dat ik deze periode als prettig heb ervaren en had ik niet het idee dat wij u ontevreden hebben achtergelaten. Wij hebben naar mijn mening ook in de aanloopfase ons best gedaan om de werkzaamheden in overleg binnen uw budget te laten passen en hebben wij meerdere malen de offerte aangepast . Hierdoor is er verwarring ontstaan wat er nou wel en wat er nou niet moest gebeuren en hebben we naar mijn mening meer gedaan als dat er daadwerkelijk geoffreerd en afgerekend is Ik heb u ook nooit meer berekend als dat er daadwerkelijk uitgevoerd is Wij hebben dit echter alleen maar aan u gemeld en wij hebben hier verder nooit geen punt van gemaakt Ik heb zelfs nog in de badkamer en de douche uit service de kitnaden vervangen U heeft voornamelijk contact gehad met onze calculator de heer Ed Smits (die werkt hier niet meer ) en was ik niet echt op de hoogte hoe het een en ander gepland is geweest maar volgens mij is de planning steeds in goed overleg met u afgestemd U had te kampen met gezondheidsproblemen en volgens mijn beleving is er regelmatig contact geweest over hoe en wanneer de werkzaamheden afgemaakt zouden kunnen worden en kwam het de ene keer ons en de andere keer u niet uit Wij streven er altijd naar om onze cliënten tevreden achter te laten en was ik dus ook verbaasd dat u na ruim een half jaar na de werkzaamheden een negatieve review op werkspot voor ons achterlaat .
Reactie geplaatst 5 mrt 2018Review door Larissa, Rotterdam Larissa, Rotterdam
Beoordeeld op 9 okt 2017Beoordeling: 4 van 5Review door Ronald, Ridderkerk Ronald, Ridderkerk
Beoordeeld op 13 aug 2017Beoordeling: 5 van 5verbouwing woonhuisOnze eerste aannemer annuleerde ivm privé omstandigheden de verbouwing, waardoor wij genoodzaakt waren op korte termijn op zoek te gaan naar een nieuwe aannemer. Via werkspot kwamen we uit bij Swiebel Bouwservice. Dat was voor ons spannend, omdat we geen referenties hadden van familie, vrienden of kennissen. Ze konden op zeer korte termijn de werkzaamheden opnemen en ook uitvoeren. Alle uit te voeren werkzaamheden werden inzichtelijk gemaakt, inclusief de kosten. Wat later niet uitgevoerd hoefde te worden, werd ook niet gerekend en extra werkzaamheden werden vooraf in goed overleg uitgevoerd. De mensen van Swiebel Bouwservice zijn erg flexibel, vriendelijk, denken mee en werken erg netjes. In de badkamer hebben we tegels van 1 bij 1 meter (ook op de wand) geplaatst. Het betreft een huis uit 1938, maar het tegelwerk zit er super strak op. En dat geldt ook voor alle andere uitgevoerde werkzaamheden. De mannen werkten tot laat door om de deadline van de verhuizing te halen en dat is ook nog eens gelukt. Kortom geweldige ervaring en een echte aanrader! Ronald de RoosReview door Dhr.Seeser Dhr.Seeser
Beoordeeld op 11 mei 2017Beoordeling: 5 van 5Houtrot renovatie , Plaatsen nieuw kozijn
Bekwame gemotiveerde mensenReview door Ruud Bol Ruud Bol
Beoordeeld op 20 apr 2017Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 21 apr 2017)Keuken renovatie
20 jaar geleden ons hele huis al door Swiebel laten aanpakken. Toen prima werk geleverd. Ook nu, bij de verbouwing van de keuken, kwamen zij de afspraken na, waren netjes op de afgesproken tijd en de rommel werd keurig opgeruimd. Zeer vriendelijk en net personeel. Niets anders dan lof en wij kunnen Swiebel bouwservice van harte aanbevelen.Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag Werkspot-gebruiker uit Den Haag
Beoordeeld op 20 okt 2015Beoordeling: 4 van 5Herstellen dorpel buitengevelIk ben zeer tevreden met het werk dat is verricht. Alle hourot is verwijderd, behandeld en het zit weer uitstekend op zijn plaats. Dit zijn mensen die hun vak verstaan.Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 22 jul 2015Beoordeling: 5 van 5Woonkamer en gang moeten glad gestuukt worden en eventueel rest van...We waren dusdanig tevreden dat we het hele huis hebben laten stuccen en spuitverven. Het is heel mooi geworden. Ook was het geen probleem om een speciaal merk verf te laten bestellen waarmee ze normaal niet werken. Wensen werden goed besproken. We gaan nog meer dingen in en buitenshuis doen en dat laten we weer door swiebels bedrijf doen. Helemaal top!