Stumpbusters B.V.

Stumpbusters B.V. beoordelingen (114)

• Review door Frans, Hoeven
    Beoordeeld op 10 jun 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 6 bomen
    Na het posten van mijn klus kreeg ik snel een reactie en offerte. 2 uur later stond hij al bij mijn huis. De 6 stronken heeft hij snel en vakkundig verwijderd.
  • Review door Tiziana, Hellevoetsluis
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Na het posten van mijn klus had ik binnen minuten al een reactie. En dit was om 22hr in avond. Was een spoedklus . Super vriendelijk, snel en vooral goede comunicatie en Gertjan hield zijn woord. Binnen 24 uur en al de stronk verwijderd. Ik ben heel tevreden met de snelle service. Zeker een aanrader!
  • Review door Eyup, Rotterdam
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Ik ben zeer tevreden met het werk wat Gertjan heeft geleverd. Communicatie was goed en snel. Boomstronk kon de volgende dag al verwijderd worden. Hij heeft het klusje binnen een uur geklaard. Dit alles voor een betaalbare prijs. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Wij hadden een grote oude boomstronk in de tuin en Gertjan van Stumpbusters heeft 'm zeer netjes verwijderd. Eerst met de kettingzaag een stuk van de bovenkant gehaald en daarna de stronk tot onder het maaiveld afgeschaafd. Zeer sympathieke man met duidelijk een bak aan specialistische kennis. Ik zou niet aarzelen hem opnieuw voor een klus in te schakelen.
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Zeer tevreden over Firma Stumpbusters ! Door hun een snelle reactie op mijn klus kon de volgende dag is de boomstronk verwijderd worden door Gertjan. Kortom; Snelle reactie, goede prijs kwaliteit, komt afspraken na en heel klantvriendelijk behandeld. Wat wil je nog meer. Firma Stumpbusters raad ik zeker aan voor uw klus!
  • Review door Evelien, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 jun 2020
    Tuinonderhoud: Stobben frezen
    Zeer tevreden over Stumpbusters! Afspraak voor de klus kon al snel gemaakt worden, en de klus is naar al mijn tevredenheid uitgevoerd en heel vriendelijk in bejegening. Top bedrijf!
  • Review door Dominique, Den Haag
    Beoordeeld op 1 jun 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 10 bomen
    Wij zijn super tevreden over de uitvoering door Gertjan. Snelle reactie, goede prijs kwaliteit, hij denkt mee en geeft goede tips. Zeker een aanrader voor uw klus.
  • Review door Max, Rotterdam
    Beoordeeld op 26 mei 2020
    SPOED!! Tuin: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    In de ochtend via whatsapp contact gehad met Gert-Jan, halverwege de middag na een uurtje werk was het gepiept. We zijn zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Robert, Standdaarbuiten
    Beoordeeld op 18 mei 2020
    Tuin: Boom rooien; 40 bomen
    Gertjan is een aanrader. Hij heeft bij ons een flinke rij conniferen weg gehaald en het ziet er nu keurig uit. Komt zijn afspraken na, laat de boel netjes achter, denkt mee op locatie en tegen een prima tarief. Ik kan hem zeker aanraden voor je karwei.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kortgene
    Beoordeeld op 18 mei 2020
    Tuin: Boomstronk verwijderen; 9 bomen
    Heel erg tevreden over dit bedrijf! Ik kreeg een snelle reactie op mijn klus en dezelfde week nog zijn alle stronken netjes verwijderd. Zelfs voor de stronken op moeilijk bereikbare plekken (bijv. dicht naast een muur/schutting) draaien ze hun hand niet om. Ik werd heel klantvriendelijk behandeld :-) Na de klus laten ze alles weer netjes achter. Kortom: top, ik raad ze zeker aan!!