Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Henk, Dronten
    Beoordeeld op 23 sep 2014

2 stukken keukenmuur stucen

Frank is een topper. We waren een prijs overeengekomen, maar voor Frank aan de slag kon waren en nog wat puntjes die ik niet had voorzien. Gelijk deed Frank suggesties hoe dat op te lossen, ter plekke een prijsje voor afgesproken. Perfect resultaat, ik denk niet dat we de door Frank gestucte wanden nog gaan sauzen. Zo mooi glad afgewerkt. Ik bel niemand anders meer voor mijn toekomstige stuc-klussen.
  • Review door Patrick, Diemen
    Beoordeeld op 19 sep 2014

20 m2 stucen (sausklaar)

Helemaal top! Strak stucwerk en er helemaal tevreden mee. Zeker een aanbeveling waard! M.v.g. Patrick
  • Review door Jaap, Amersfoort
    Beoordeeld op 12 sep 2014

Stucen plafond en glad afwerken

Frank is een vakman. Hij komt zijn afspraken na en werkt prima. Frank heeft bij ons de keuken en de toilet van een mooie gladde stuclaag voorzien. Heeft uiteindelijk bijna het dubbele aantal meters gedaan en hiervoor een nieuwe prijsafspraak gemaakt. Heel duidelijk allemaal.
  • Review door Eveline, Maarssen
    Beoordeeld op 10 sep 2014

Stukadoor gezocht kamer 30 m2

Goed en snel uitgevoerd! Tevreden.
  • Review door Maarten, Amersfoort
    Beoordeeld op 30 aug 2014

Stucen muren van een keuken

Frank denkt met je mee en zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Ik zou hem zo aanraden aan mijn omgeving!
  • Review door PCT, Ede
    Beoordeeld op 17 aug 2014

Stuken; Sausklaar opleveren van 4 muren

• Review door Arjan, Hoofddorp
    Beoordeeld op 15 aug 2014

badkamerplafond

Puik werk! Frank doet wat hij zegt en levert vakwerk af. Hij legt goed uit wat hij gaat doen en werkt keurig. Als hij klaar is neemt hij goed de tijd om te adviseren hoe je het stukwerk verder kunt afwerken. Kortom, absoluut waar voor je geld.
  • Review door Manon, Hilversum
    Beoordeeld op 15 aug 2014

Stucen wanden eetkamer en zitkamer

Frank heeft onze eetkamer en zitkamer gestuukt. Vooraf is Frank vrijblijvend bij ons langsgekomen om de situatie te inventariseren. Hierbij hebben we kunnen afstemmen welke voorbereiding aan onze kant nodig was en over wat we konden verwachten. Gegeven onze tijdsplanning was het voor ons wenselijk dat de kamers afzonderlijk werden gestuukt met een week ertussen. Frank was hierin flexibel en ging hierin mee. Na de klus heeft Frank ons nog te woord kunnen staan toen wij vragen hadden over hoe ons schilderwerk het best aan te pakken. Hiervoor nam hij de tijd en gaf goede adviezen. Kort daarna heeft Frank op eigen initiatief nog contact met ons opgenomen om te vragen of het allemaal was gelukt. Ook hieruit blijkt dat hij een tevreden klant wil en hij zich daarvoor inzet. Het geleverde stuukwerk zelf is prima in orde en wij zijn blij met het resultaat.
  • Review door Houben, Harderwijk
    Beoordeeld op 2 jul 2014

een muur glad stucen nog. 12m2

Een goede Ervaring. Er moest een kleine muur gestucd worden in onze hal. Frank kon binnen een paar dagen bij ons aan de slag en heeft onze muur zeer strak afgeleverd. Wij zijn er zeer tevreden over. Frank geeft handige tips en voert zijn werk netjes en vlot uit en heeft een gezonde dosis humor.
  • Review door Remon, Soest
    Beoordeeld op 5 jun 2014

Stucen 6-7m2 d.m.v. gipsplaten verlaagd plafond

Goed prijsvoorstel en snel antwoord op vragen die ik op voorhand had. Kon al binnen 2 dagen het werk uit komen voeren. Het resultaat is super strak en zeer netjes. Van te voren de vloer afgedekt en na afloop van de werkzaamheden heeft hij alles netjes opgeruimd achtergelaten. Verschillende tips gekregen om de volgende keer mijn zelf verlaagd plafond op een paar punten anders aan te pakken om eventuele scheurvorming in de toekomst te voorkomen. Mocht ik in de toekomst weer een stucklus hebben dan weet ik wie ik bel!