Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Arie, Ede
    Beoordeeld op 23 aug 2016
    muur stucen
    Frank is een goede vakman en bovendien een gezellige kerel. Van te voren heldere afspraken gemaakt. Hij heeft goed werk geleverd - een mooie strakke muur. Mochten we nog eens een stucklus hebben, dan vragen we hem weer.
  • Review door Dian, Alkmaar
    Beoordeeld op 14 aug 2016
    Stuccen slaapkamer ca20m3
    Het stucwerk is naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Gideon, Hilversum
    Beoordeeld op 2 aug 2016
    Stucen keukenwand 9 m2
    Simpelweg helemaal top. Goede prijs, nauwkeurig uitgevoerd, sociaal, en gaat gewoonweg voor een mooi resultaat. Een kleine wand gedaan bij mij maar ook daar goed de tijd voor genomen en niet afgeraffeld. Ik zou niet verder zoeken :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 27 jul 2016
    stucwerk op gyproc gipswand, totaal 17m2
    Goed geregeld! Donderdag opdracht online gezet, week erop al wezen stucen! Aardige man, briljant gestuct en super fijn dat t zo snel kon!
  • Review door Rik, Almere
    Beoordeeld op 21 jul 2016
    Stucen van plafond 20m2
    Goed stucwerk ~ 20m3 en binnen een halve dag klaar. Frank weet waar hij het over heeft en weet hoe het moet. Geeft tips en bespreekt de opties. Naast 't vakmanschap is Frank ook altijd in voor een praatje tijdens de klus. Een aanrader dus!
    Beoordeeld op 11 jul 2016
    Stucen van slaapkamer (+/- 30 m2)
    Afgelopen donderdag hebben wij Frank van Gaalen over de vloer gehad voor het stucen van onze slaapkamer. Hij heeft goed werk geleverd en de muren zien er weer strak uit! Wij zijn super tevreden over het eindresultaat en zullen bij een volgende klus deze man zeker weer benaderen!
  • Review door Hans, Amersfoort
    Beoordeeld op 6 jul 2016
    stucadoren keukenmuren
    Goed werk geleverd en daarboven ook nog goede tips voor vervolgwerkzaamheden. Zeer tevreden over deze stucadoor, die bovendien ook nog een prettige persoonlijkheid is.
  • Review door cindy, Bodegraven
    Beoordeeld op 30 jun 2016
    Stucen van betonnen muur op korte termijn!
    Deze meneer is onlangs bij ons geweest om twee muren te stucen. Hele aardige man, legt alles netjes uit van het begin tot einde. Top gedaan!!!
  • Review door Leon, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 jun 2016
    Stucen Badkamer 9m²
    Prima vakmanschap geleverd door de heer Van Gaalen. Meneer was op tijd klaar en het stucwerk is enorm strak geworden. Hij geeft zelf de keuze hoe het gedaan moet worden maar laat zijn expertise wel hierin doorschijnen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 7 jun 2016
    stucken keukenmuren
    Frank van Gaalen is een topper. Heeft het werk goed en vakkundig uitgevoerd. Je kan zien dat hij plezier heeft in zijn werk en zeer nauwkeurig is. Bij de volgende klus zal ik hem zeker weer benaderen. Luus uit Purmerend