Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Spaarndam
    Beoordeeld op 30 mei 2017
  • Review door Raymond, Weesp
    Beoordeeld op 29 mei 2017
    Wand keuken stucken 6m2
    Meneer van Gaalen was op tijd, wilde eerst voorstrijken, daarna koffie, net even dat stapje verder, adviezen over bepaalde dingen waar je niet snel bij nadenkt, als iets niet zo loopt als verwacht wordt je er bij gehaald en mag je er zelf een oordeel over vellen. Heel erg tevreden over deze vakman, mocht er ooit nog iets glad worden, bel ik hem weer, en zal hem ook zeker aanbevelen
  • Review door Tjitte, Bussum
    Beoordeeld op 23 mei 2017
    Studeerkamer stuken
    Super! Hij was lekker vroeg en daardoor mooi op tijd klaar. Een harde werker die realistisch was in wat wel en niet mogelijk was zodat je precies wist waar je aan toe was. Goed werk geleverd en betrouwbaar! Ik heb hem na de eerste klus nog twee keer gevraagd voor andere ruimtes in huis.
  • Review door Joyce, Vinkeveen
    Beoordeeld op 15 mei 2017
    stucen plafond slaapkamer
    Top vakman. Snel contact, duidelijke afspraken. Kwam op tijd en wilde snel aan de slag :-). Plafond is perfect glad gestuct en zijn er enorm blij mee. Deze vakman kun je gerust in huis halen voor een klus. Voor de volgend stucwerk kom ik zeker terug bij hem. Gr Joyce uit Vinkeveen
  • Review door Jacqueline, Amersfoort
    Beoordeeld op 14 mei 2017
    Stucen van 3 wanden woonkamer Amersfoort SPOED
    Frank van Gaalen kon voor mij een spoedklus doen. Binnen twee dagen was alles geregeld. Hij hield zich prima aan de afspraken en het werk ziet er goed uit.
  • Review door Robert, Weesp
    Beoordeeld op 23 apr 2017
    muur stuccen +/- 25 m2
    Uitstekend. Meneer van Gaalen was vriendelijk, op tijd, proffesioneel, werkte netjes, en heeft prima werk afgeleverd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 19 apr 2017
    Gladstucen woonkamer met stuctuurmuur 2mm (ongeveer 20m2)
    Zeer betrouwbare vakman en harde werker. Onze muren zijn perfect glad gestuct. Wij wilden een aantal pluggen zichtbaar houden, zodat we niet opnieuw hoefden te boren. Hij heeft de gaten netjes gemarkeerd, zodat ze eenvoudig terug te vinden zijn. Is toch weer een extra service. Wij hebben wat radiatorbuizen erg dicht bij de muur. Niet fijn om te stucen, maar hij heeft echt zijn best gedaan om het zo netjes mogelijk op te leveren. En het ziet er ook gewoon netjes uit. Ik zou hem zo weer inhuren.
    (Bewerkt op 13 mrt 2025)
  • Review door Guido, Almere
    Beoordeeld op 18 apr 2017
    Stucen en schilderen keuken 5m2
    Na 3 biedingen heb ik Frank gevraagd om mijn keukenmuur + plafond (10m2) te stucen. Uitdaging was dat de keuken er al in zat en de prijs is stevig omdat het een kleine oppervlakte betreft. Van te voren een prijs afgesproken na duidelijk overleg over de afmetingen.Frank heeft topwerk geleverd, ik ben er enorm blij mee! Op de foto is het oude (mijn eigen werk) vs het nieuwe (top werk) te zien. Door de belichting zie je hier en daar wat golven op de foto, maar dat valt in het echt totaal niet op. Zeer tevreden over Frank. Hij kwam de tijd na en heeft uitgebreid de tijd genomen om alles te stucen en netjes af te werken. Plafond is ook prachtig geworden. Bedankt!