Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Bianca, Assendelft
    Beoordeeld op 9 feb 2011

Spackspuiten van begane grond, hal, overloop en zolder

Bijzonder tevreden! Zelfs als je huiverig bent om via websites als deze een klus uit te besteden, dan heb je met Tonino een lot uit de loterij. Hij heeft me goed geadviseerd en reageert bijna onmiddellijk op mail of telefoon. En natuurlijk het belangrijkste; hij heeft goed werk afgeleverd!
  • Review door Rainier & Gerdina, Zoetermeer
    Beoordeeld op 2 feb 2011

Muur & Plafond spacspuiten -standaard wit

Snelle reactie, goede prijs, netjes gewerkt. Alles is naar tevredenheid gedaan. Aanrader!!!
  • Review door M., Almere
    Beoordeeld op 16 jan 2011

spackspuiten nieuwbouwhuis

Goede vakman die zijn afspraken nakomt. Bij inspectie vooraf bleek dat mijn opdracht niet duidelijk genoeg was. Bij een standaard nieuwbouwwoning zijn de gipsplaten al gerepareerd en bij ons moest dat nog gebeuren, dus de afgesproken prijs moest daaraan aangepast worden. De werkzaamheden werden snel en goed uitgevoerd. Wel moet je als je bv ook achter het keukenblok de muur afgewerkt wil hebben, dat van te voren melden anders doet hij dat standaard niet.
  • Review door g. keijzer, Heiloo
    Beoordeeld op 1 jan 2011

Wanden van hal-trapopgang en overloop spuiten zoals plafond

goed werk geleverd en het meerwerk (woonkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers) tegen acceptabele prijs en goede kwaliteit geleverd. ook meedenken in de kleurkeuzes en verwijzing naar leverancier van de verf heeft geholpen om tot een goed resultaat te komen. aanbevolen voor spuit en stucwerk.
  • Review door sara, Egmond aan den Hoef
    Beoordeeld op 21 dec 2010

zolderkamer stuccen

Wij zijn zeer tevreden over de heer Tucconi. Leuke, betrouwbare en hardwerkende vakman. Prachtig werk geleverd! Zeker aan te raden!
  • Review door Martin, Leidschendam
    Beoordeeld op 20 dec 2010

Spackspuiten wanden nieuwbouw appartement

Perfect gedaan. Ook de betonnen muren, die bij nieuwbouw nogal wat luchtgaatjes vertonen, zijn helemaal gaaf gespackt. Communicatie snel en perfect met emails. Een klein muurtje erbij was geen bezwaar. Netjes gewerkt en 100 m2 in één dag klaar en schoon opgeleverd. Kan Tonin bij mijn best vrienden aanbevelen!
  • Review door Ahmid, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 dec 2010

Spoed schilderwerk nieuwbouw

Op 13/12/2010 heeft Spuitbedrijf A.A. Tucconi onze muren gespoten. Hij was netjes op tijd en heeft alles perfect uitgevoerd. Hij is gelijk begonnen met adviezen geven wat ik erg prettig vond. Hij heeft zelf alles afgeplakt en werkt erg netjes. Ongeveer 120m2 heeft hij in 1 dag gedaan, wat ik erg knap vind. Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde. Nadat hij klaar was heeft hij ook alles netjes opgeruimd. Kortom: Wie zijn muren wil stuccen of spuiten moet echt bij Toninio Tucconi zijn. Een echte aanrader en je zal er geen spijt van hebben en last but not least hij weet waar ie mee bezig is! !
  • Review door Edwin, Oosterhout
    Beoordeeld op 29 nov 2010

Spuitwerk nieuwbouwwoning

Afgelopen donderdag en vrijdag is Tonino bij ons geweest om ons gehele (nieuwbouw)woning te spuiten. Op de afgesproken tijd was hij er en hij ging meteen aan de slag. Vrijdagmiddag was hij klaar.
  • Review door yunus, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 nov 2010

Spackspuiten

Ongeveer 200m2 muur laten spackspuiten door mr Tucconi, resultaat is perfect, komt op tijd en ruimt alles op. Zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Sven, Almere
    Beoordeeld op 21 nov 2010

Binnenmuren woonkamer en hal spuiten

Op 17 november heeft dhr. Tucconi de wanden van onze hal en woonkamer gespoten. Kwalitatief bleek het resultaat boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde werk.