Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Zohir, Rijswijk
    Beoordeeld op 29 nov 2011

Spack spuiten nieuwbouwing muren

Tonino is betrouwbaar en levert uitstekend werk. Hij was ook veel sneller klaar dan verwacht. Denkt goed mee en geeft tips en adviezen. Hij was ook flexibel, parkeergarage was niet beschikbaar, moest dus een flink eind lopen met zijn materiaal.
  • Review door Cor, Westwoud
    Beoordeeld op 27 nov 2011

Nieuwbouwwoning ca. 75m2 spackspuiten ral9010

In 1 woord: Super! Afgelopen week heeft Tonnino onze woning gespackt, 1 wandje op zolder,overloop,woonkamer,keuken en hal. Ruim van te voren is hij bij ons langs geweest om de klus te bespreken. Dit gaf ons gelijk al een goed gevoel, dus besloten om de klus door hem te laten uitvoeren. I.v.m. vertraging in de bouw van het huis was het lastig om een datum af te spreken maar Tonnino is zeer flexibel en hij bood aan om gelijk op de dag van oplevering te komen. De werkzaamheden zijn keurig netjes uitgevoerd, alles werd goed afgeplakt en naderhand werd alles weer netjes achter gelaten. Tonnino is een vrolijke vakman die vol zit met goede (en bruikbare) tips. Al met al, een betrouwbare, hard werkende vakman voor een zeer gunstige prijs!
  • Review door Rik, Vleuten
    Beoordeeld op 8 nov 2011

Drie slaapkamers voorzien van spagtelputz

Aardige man. Prettige communicatie vooraf (wat moest ik voorbereiden, zoals radiatoren eraf halen, en wat zou hij doen). Op tijd begonnen en op tijd (volgens inschatting) klaar. Prima resultaat; zijn we erg blij mee.
  • Review door Renske, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 8 nov 2011

Sierpleister nieuwbouwwoning 140m2

Tonino heeft mijn gehele woning voorzien van sierpleister, waarvan 3 wanden op kleur. Het stucwerk ziet er erg netjes uit en ik ben erg super blij mee. Alle afspraken zijn nagekomen en het contact verliep prima. Zeker een aanrader!
  • Review door Ronald, Schagen
    Beoordeeld op 6 nov 2011

Plafond woonkamer + halletje

Over het geleverde werk niets dan lof.
  • Review door de Wilde, Purmerend
    Beoordeeld op 30 okt 2011

Spackspuiten

Vorige week heeft Tonino prachtig werk afgeleverd. In het nieuwbouw appartement van onze dochter is de gehele woning met spacht spuit werk afgeleverd. Van te voren hebben we keurige afspraken gemaakt, komt op tijd (ook eerst bij het bekijken van de opdracht), geeft tips over spuitwerk boven de keuken (blanke parketlak), plakt alles keurig af en ruimt alles weer netjes op. Begin volgend jaar gaan wij zelf verbouwen en ik kan nu al zeggen dat ik zeker opnieuw zal bellen voor een afspraak. Ik kan iedereen Tonino aanbevelen.
  • Review door Maria, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 24 okt 2011

spackspuiten nieuwbouwwoning zuid-holland

Plakt alles netjes af en werkt keurig en binnen de met hem bepaalde tijd. Liet ook wat verf achter om na de verhuizing ontstane krassen te kunnen verbeteren. Werkt helaas niet met een bepaald kleurcode waardoor het lastig is om gaten dicht te maken die later ontstaan.
  • Review door Esther, Delft
    Beoordeeld op 10 okt 2011

hele huis 150m2 spackspuiten

Wij hebben al 1,5 maand geleden onze muren laten spuiten door Tonino! En wij zijn hier erg tevreden over! Heeft alles binnen 1 werkdag klaar gekregen en het ziet er allemaal superstrak uit! Vriendelijke man, en service gericht! Daarnaast is de 5 jaar garantie ook geen overbodige luxe! :) Nogmaals wij zijn erg tevreden en zullen zeker bij een volgende klus Tonino benaderen. Ps. Tonino excuses voor de late reactie! :)
  • Review door T.R., Steenwijk
    Beoordeeld op 30 sep 2011

structuur aanbrengen op wanden

Tonino is een vakman die zijn jarenlange ervaring omzet in een perfect product, namelijk perfect gespoten wanden met een fijne korrelstructuur, preceis zoals wij ons hadden voorgesteld. Daarnaast komt hij zijn afspraken prima na en was op het afgesproken tijdstip present. Bovendien denkt hij goed mee met de klant, adviseert waar nodig en is flexibel. Kortom: wij zijn erg tevreden over het resultaat en zouden hem willen aanbevelen voor anderen.
  • Review door Lorenzo, Purmerend
    Beoordeeld op 28 sep 2011

Spack spuiten nieuwbouwwoning Purmerend

Prima vakman! Goede communicatie, op tijd aanwezig, denkt mee en is flexibel bij de obstakels die nieuwbouw soms met zich meebrengt. Al onze nieuwe buren kijken vol bewondering naar het schitterende en snelle resultaat en ik durf ze met een gerust hart naar Tonino door te verwijzen.