Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door stephan, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 sep 2014

spachtelputz stucken woonkamer

Heb in september 2014 mijn woonkamer laten stucken door tucconi. Ben zeer te spreken over deze man werk netjes nauwkeurig volgens afspraak en voor een goede prijs en hij verstaat zijn vak echt levert topkwaliteit stuckwerk. Mijn slechte conditie van mijn muren gaven mij kopzorgen en zorgde voor vertraging bij het stucken we hadden gepland het op 1 dag te stucken maar dit ging helaas niet de muren waren in slechte conditie. Na de muren in betere conditie te hebben gebracht maakte meneer tucconi in zijn drukke agenda 2 dagen later alsnog tijd om mijn woonkamer te stucken en het resultaat in geweldig. ik zou zeggen als elektricien en ex schilder dit is een vakman die herken je meteen en heeft u ooit een stukadoor nodig aarzel dan niet en laat je muren stucken door tucconi u zult er geen spijt van krijgen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 2 sep 2014

circa 150 m2 spack spuiten

Positieve ervaring met een zeer goed resultaat. Afspraken zijn nagekomen, netjes gewerkt. Prettig in omgang. Aantal extra's uitgevoerd.
  • Review door T, Alkmaar
    Beoordeeld op 28 aug 2014

wanden voorzien van spack

Het is alweer even geleden maar heeft heel goed werk afgeleverd! zwlf waren wij op vakantie en is allemaal prima volgens afspraak verlopen. zeker een aanrader!!
  • Review door harold, Julianadorp
    Beoordeeld op 19 aug 2014

Slaapkamer stucen

• Review door Patrick, Rijswijk
    Beoordeeld op 20 jul 2014

Binnenschilderwerk Nieuwbouwwoning diverse ruimtes

Wij wilden graag een deel op kleur en een deel wit gespoten hebben in onze nieuwbouwwoning. Helaas bleek de kleur niet te gaan. Toen in overleg alles wit gedaan en zit er echt super strak op. Ondanks de problemen nog steeds binnen de planning en onwijs goed meegedacht! Gezellige man die samen met zijn zoon lekker aan het klussen is! Super!
  • Review door Sean, Castricum
    Beoordeeld op 4 jul 2014

Sausklaar maken nieuwbouw woning

Tonino levert keurig vakmanschap! Denkt goed mee, is erg flexibel en bied meerdere oplossingen. Daarnaast gewoon een toffe vent!
  • Review door Rene, Bant
    Beoordeeld op 24 jun 2014

38m2 Plafond spack spuiten

Zowel in de aanloop naar de opdracht (vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord) als bij de uitvoer zelf heeft Tonino bewezen dat hij een vakman is met hart voor het vak. Tegen een scherpe prijs en volledig volgens afspraak hebben we een prachtig gespoten plafond. Voor een volgende opdracht zal ik zeker weer voor Tonino kiezen.
  • Review door Fam, Heemskerk
    Beoordeeld op 20 mei 2014

Spackspuiten appartement (nieuwbouw)

Voor ons nieuwbouw appartement hebben we Dhr.Tucconi gevraagd om alle wanden te spackspuiten Dhr. Tucconi is een hele vriendelijke en rustige man die zijn vak echt verstaat! Hij denkt mee en geeft advies. Ons appartement is prachtig geworden. En ik het kan iedereen aanraden om Dhr. Tucconi te bellen voor uw eigen huis!
  • Review door Geert, Leidschendam
    Beoordeeld op 14 mei 2014

Spackspuiten huis

Fantastische ervaring met de kwaliteit en oplevering van het spackpuitwerk van ons ninieuwbouwhuis. Hij werkt snel, netjes en overlegt van te voren over mogelijke problemen. Een uitstekende vakman die we zeker kunnen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 13 mei 2014

stucen toilet 5m2

Werkt snel en netjes. Komt netjes zijn afspraken na. Kon binnen een aantal dagen al een afspraak maken.