Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Sjoerd, Utrecht
    Beoordeeld op 9 feb 2016

Spackspuitwerk

Tonino werkt erg netjes en snel! Hij denkt goed met je mee en levert goed werk. Ook de communicatie verloopt erg prettig.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Winkel
    Beoordeeld op 31 jan 2016

Latex spuiten +/- 65 m2 muur + plafonds

Spuitwerk is mooi strak geworden. Prima werk geleverd.
  • Review door Richard, Alkmaar
    Beoordeeld op 23 dec 2015

spackspuiten 165 m2

Zeer betrouwbaar, als u een spuiter zoekt neem A.A.Tucconi. Heeft bij mij vakwerk afgeleverd. Dus zeker een aanrader tegen een schappelijke prij.
  • Review door ineke, Reeuwijk
    Beoordeeld op 23 dec 2015

alle wanden spackspuiten

Op 9 december 2015 is Tonino bij mij aan het werk geweest. Ik ben ontzettend tevreden met het geleverde werk. Alles ziet er piekfijn uit. Ineke Kras
  • Review door Qais, Diemen
    Beoordeeld op 20 dec 2015

Spackspuiten wanden en plafond nieuwbouw

Mooi werk geleverd. Blijft wel een samenwerking tussen opdrachtgever en uitvoerder. Veel succes verder!
  • Review door Erwin, Leusden
    Beoordeeld op 17 okt 2015

Nieuwbouw senioren appartement spackspuiten

Goede afspraken gemaakt en die zijn keurig nagekomen. Het spuitwerk ziet en strak uit, kortom een aanrader voor een goede prijs!
  • Review door Anne-May, Almere
    Beoordeeld op 16 okt 2015

Afplakken en spuiten spackwerk circa 75m2

De heer Tucconi en zijn zoon hebben bij ons uitstekend werk afgeleverd. Ze werken snel, zorgvuldig en netjes. Ook in de communicatie was het heel prettig zaken met hen doen! In 1 dag is de hele woonkamer, muren en plafond, van spackwerk voorzien. Hierbij gebruiken ze een hele fijne korrel wat de muren een mooie uitstraling geeft. KLeine probleemjes waar ze tegen aan liepen (een slecht muurtje) werden adequaat door hen opgelost. Al met al een topteam en ik kan ze dan ook aan iedereen aanraden die zijn woning wil laten spacken!
  • Review door Peter, Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 15 okt 2015

spackspuiten 3 slaapkamers plus hal

zeer tevreden over het werk van tonino , prima volgens afspraak en keurig werk afgeleverd .
  • Review door bsamuel, Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 13 okt 2015

wanden in nieuwbouw woning

A.A. Tucconi heeft onze woning gespoten met spack putz. We zijn zeer tevreden en super blij met het resultaat. Prachtig, prachtig, prachtig! Alle wanden zien er strak uit. Tonino (en zoon) werkt hard, denkt mee. Zeer zeker aan te bevelen. Dank Tonino, hier een zeer tevreden klant.
  • Review door R.M., Assendelft
    Beoordeeld op 22 sep 2015

Wanden en muren spuiten

Vorige week sleutel gekregen van nieuwe woning. Alle plafonds van slaapkamers, gehele woonkamer, de hal en trap van beide verdiepingen hebben we laten spuiten. We hadden zelf een klein muurtje weg gehaald, echter bleek achter het muurtje hier en daar wat beschadigingen te zitten. Was geen probleem voor A.A. Tucconi, in overleg gehele muur gestuct en opnieuw afgewerkt. Het ziet er allemaal geweldig uit en we zijn zeer tevreden. Over een aantal zaken, die we beide niet konden voorzien, was hij niet tevreden en dan zie je het verschil tussen een vakman en iemand die snel geld wil verdienen. Verschillende pogingen en benaderigen leveren uiteindelijk het gewenste resultaat op.