Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Schoorl
    Beoordeeld op 19 jul 2018

stucadoor

Het werk is goed uitgevoerd en over het algemeen zeer tevreden met het resultaat.
  • Review door Lara, Wognum
    Beoordeeld op 15 jul 2018

Stucen van een wand

• Review door André, Wormer
    Beoordeeld op 25 jun 2018

woonkamer en keuken stukken

Prima jongens, konden gelukkig voor 32m2 nog een extra plekje vrijmaken zodat wij verder konden met het huis verbouwen. Over het algemeen ziet de muur er strak uit, maar (ik als perfectionist) zag hier en daar toch nog dingen die ik graag anders gehad zou willen hebben (een hoekje niet helemaal dicht en af en toe toch een kuiltje). Maar over het algemeen echt wel goed gedaan hoor, ben er toch tevreden mee. Verder dacht ik gelezen te hebben dat ze gemaakte 'troep' zouden meenemen, maar is verder niet gedaan. Ze hadden een vuilnis zak met overgebleven stukmiddel erin gedaan kon het bijna niet zelf tillen naar de auto toe, dus was erg jammer. Het kan ook zijn dat ik dit verkeerd begrepen had. Kort samengevat, over het algemeen tevreden over de muur en de jongens, echter met een kleine nasmaak (wat misschien wel komt doordat ik perfectionistisch ben). Als ik in de toekomst nog een stukadoor nodig heb zal ik ze weer vragen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 16 jun 2018

Stucwerk repareren

Netjes werk, goede service en mooie prijs. Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sint Maartensbrug
    Beoordeeld op 15 jun 2018

Keuken stukadoren

• Review door Christie, Almere
    Beoordeeld op 13 jun 2018

Spacspuitwerk nieuwbouwwoning >100 m2

We zijn zeer tevreden. Er werd meegedacht, goede communicatie, snel en goed werk afgeleverd.
  • Review door Arthur, Diemen

Spackspuiten nieuwbouwwoning

Meneer Tucconi heeft prachtig werk geleverd. Werkelijk niets op aan te merken. Hij heeft samen met zijn zoon alle muren van onze nieuwbouwwoning spackgespoten, voor een scherpe prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard

Plafond herstellen

Erg goede ervaring gehad! Duidelijke communicatie en goed werk geleverd.
  • Review door willem, Alkmaar

Slaapkamer muren

Top vakman
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidoostbeemster
    Beoordeeld op 17 mei 2018

Spachelputz

Koof boven de keukenblok moest gestuct worden toevallig was een klus eerder klaar waardoor hij de volgende dag almop de stoep stond Communicatie is prima Strakheid stucwerk is goed Mocht ik nog een stuc klus hebben weet ik wie ik eerst een telefoontje geef
    (Bewerkt op 10 feb 2019)