Daniel van DMX heeft samen met Rachid van Krabbendam Schilderwerken ons huis gestuct. De gehele begane grond en de eerste verdieping hebben zij gestuct en geschilderd. Vooraf netjes komen kijken, advies gegeven en echt met ons meegedacht. Na een prima offerte te hebben ontvangen zijn ze op de afgesproken datum aan de slag gegaan. Stucwerk was een flinke klus en we hadden de pech dat alles slecht droogde ivm het zachte maar erg vochtige weer buiten. Daardoor kon Rachid pas iets later aan het werk. Uiteindelijk geen probleem en voortaan goed om even af te stemmen of er wel of geen bouwdroger gehuurd moet worden. Gelukkig hadden we ruim de tijd en hebben ze super werk geleverd, het is zo mooi geworden! Erg secuur, hebben het vak onder de knie en doen hun werk met passie en plezier! Wij zouden zo weer voor DMX en Krabbendam schilderwerken kiezen! Ik ben erg perfectionistisch en was over een paar zaken niet tevreden, Daniel komt zelfs op zondag om dat direct te verhelpen. En Rachid komt zonder problemen erachter aan om het bij te schilderen. Rachid heeft zelfs nog voor een schappelijke prijs het houtrot in een kozijn weggewerkt en opnieuw geschilderd! Wij bevelen DMX en van Krabbendam dan ook bij iedereen aan, vakmannen waar je van op aan kunt! Toppers zijn het, als we de volgende klus gaan klaren in het huis dan weten we wie we weer bellen; Daniel en Rachid! Bedankt mannen!