Stuc4all

Stuc4all beoordelingen (65)

• Review door Han, Oegstgeest
    Beoordeeld op 18 feb 2019

Stucen: 40 m2 wanden

Harry van Stuc4all heeft ons hele project heel professioneel afgewerkt. Harry was snel en Communiceerde goed over datgene wat er moest gebeuren. Hij hield zich goed aan de afspraken en heeft een top kwaliteit werk afgeleverd met een lastig stuk stucwerk. Ik kan Harry dan ook sterk aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemskerk
    Beoordeeld op 2 jan 2019

Stucen

Snel, betrouwbaar, vakman.
  • Review door Frits, Beverwijk
    Beoordeeld op 14 aug 2018

Woonkamer stucen

Harry levert prima werk, goede afspraken mee te maken. Reageert snel op werkspot. Afspraak verliep prima, vragen hem de volgende keer weer
  • Review door Elma, Rijsenhout
    Beoordeeld op 2 jul 2018

stucen muren woonkamer

Harry heeft de woonkamer en gang gestukt en gesausd. Prima werk afgeleverd. Werkt heel secuur en laat alles netjes achter. Reageert snel op telefoontjes. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driehuis
    Beoordeeld op 6 jun 2018

WC + Gang stucen

Snel en volgens afspraak net werk afgeleverd.
  • Review door Melanie, Haarlem
    Beoordeeld op 20 mei 2018

Plafond badkamer stucen

Harry heeft erg netjes gewerkt. Goede prijs kwaliteit verhouding. En alles is volgens afspraak verlopen. Als er binnenkort weer iets gebeuren moet, bellen wij hem zeker weer. Erg prettig.
  • Review door Peter, Haarlem
    Beoordeeld op 23 apr 2018

Stucen en Schilderen

Als men een stucadoor zoekt voor de juiste klus, dan is Harry de juiste man. Voor onze klus was er een deadline die door Harry is gerealiseerd. Het stucwerk is perfect uitgevoerd en het sauswerk was net zo goed gedaan. Duidelijke afspraken en geen 'achter af' gedoe. Harry denkt mee waar het nodig is en is een betrouwbare vakman! Dank voor alles!
  • Review door Anton, Zandvoort
    Beoordeeld op 6 mrt 2018

woonkamer stukadoren

Meer dan uitstekend. Harry denkt mee met je, geeft je advies waar nodig. Het stucwerk ziet er prima uit, evenals het schilderwerk. We hadden maar beperkt de tijd, er moest veel gebeuren en hij zorgde er door acht dagen achtereen te werken voor, dat het af is gekomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 4 sep 2017

plafond woonkamer en badkamer opnieuw schilderen

Harry dacht mee tijdens de gehele klus en hield mij op de hoogte doormiddel van foto's. Toen er een aanpassing moest worden gedaan aan de werkzaamheden werd ik op voorhand geinformeerd en had ik nog een keuze of ik dit wilde doen of niet. Uiteindelijk heeft Harry alles op tijd afgerond en zelfs nog meer dan was afgesproken zonder extra kosten
  • Review door Robin, IJmuiden
    Beoordeeld op 29 mei 2017