Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Madelon, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 12 feb 2020

Binnenschilderwerk: 55 m2 plafonds

De plafonds in onze woning zijn keurig afgewerkt door Marcel en zijn collega. Op de bovenverdieping zijn de stucplaten ook naar volle tevredenheid gespoten. De eerste dag waren de heren iets later aanwezig dan afgesproken, maar verder zijn alle afspraken nagekomen en waren zij flexibel. Ook hebben zij iets meer werk verricht dan afgesproken. Hiervoor zijn geen kosten gerekend. Prijs / kwaliteit is ook goed.
  • Review door Franca, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 7 feb 2020

Binnenschilderwerk: 90 m2 wanden; 80 m2 plafonds

Direct bij het eerste contact met Marcel was al duidelijk, dat hij echt begaan is met zijn klant. Hij denkt goed mee, geeft advies en doet samen met zijn collega Gerrit dat stapje extra! Er wordt nauwkeurig afgeplakt en het spuitwerk is superstrak. Echt vakwerk! De communicatie was duidelijk en prettig, de sfeer positief en gezellig. Alles wordt netjes opgeruimd en er wordt zelfs hulp geboden bij het terugplaatsen van de meubels. Wij zijn dik tevreden. Bedankt mannen!
  • Review door Sandeep, Rijswijk
    Beoordeeld op 3 feb 2020

SPACKSPUITEN (let op! GEEN latexspuiten) 175 m2 wanden; 75 m2 plafonds

Heb onlnags mijn hele woning volledig laten Spackspuiten door Marcel. Het ziet er helemaal prachtig uit. Was heel blij dayt hij op korte termijn langs kon komen. Daarnaast wertk hij netjes en geordend. Communicatie verloopt goed en alles wordt duidelijk met jou besproken. Ben heel tevreden met het eindresultaat. Stuc en Spuitbedrijf Schijf is echt een aanrader, Bedankt Marcel!
  • Review door Rachel, Spijkenisse
    Beoordeeld op 21 jan 2020

Binnenschilderwerk: 49 m2 plafonds

Van het weekend een klus gezet op werkspot en vandaag is ons glad gestucte plafond gespoten. Marcel en Gerrit hebben mooi werk afgeleverd. Netjes gebeld om te vertellen dat ze iets later waren ivm de file. Heel erg bedankt mannen!
  • Review door Kim, Arnhem
    Beoordeeld op 14 sep 2019

Binnenschilderwerk: Plafonds

• Review door Werkspot-gebruiker uit Poortugaal
    Beoordeeld op 12 sep 2019

Binnenschilderwerk: 125 m2 wanden; 125 m2 plafonds

Wij hebben een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Zeer vriendelijk, waren snel beschikbaar en hebben goed schilderwerk geleverd! Alles binnen de afgesproken periode en het resultaat is heel mooi.
  • Review door Edward v. F.
    Beoordeeld op 4 sep 2019

Latex en spackspuitwerk

16 jaar geleden hebben wij ons huis laten spackspuiten door Marcel. Dat heeft hij destijds geweldig gedaan. Inmiddels zijn wij verhuisd en wij hebben opnieuw contact opgenomen. Een eerste keer om een groot gedeelte van ons huis met latex te laten verven en een tweede keer om de trapopgang te spackspuiten. Nou, wij vragen niet iemand drie keer om te komen wanneer wij niet (super) tevreden zouden zijn. Ten eerste is de communicatie super snel, duidelijk en eerlijk. Ten tweede kon het werk kon op zeer korte termijn gedaan worden. Dat was erg prettig zodat ook de aannemer snel weer verder kon. De afspraken werden keurig nagekomen en ons huis... ziet er perfect uit. Prachtig gespoten, gedaan door vakmensen. Wij zijn dus erg tevreden over de service van dit bedrijf!
  • Review door Anne Marie Brooshoof
    Beoordeeld op 2 sep 2019

Spackspuitwerk gehele woning

Kortom niets op aan te merken, prima werk geleverd door Marcel en zijn collega. Het is inmiddels anderhalve maand geleden en af en toe stuurt Marcel een berichtje of we nog tevreden zijn, en dat zijn we! Een echte aanrader en in 3 dagen het hele huis gespackt.
    (Bewerkt op 3 sep 2019)
  • Review door Klant van Stuc- en Spuitbedrijf Schijf
    Beoordeeld op 4 jan 2019

Spackspuitwerk nieuwbouw

We zullen Marcel & zijn maat Peter zeker aanbevelen. Duidelijke communicatie mbt werkzaamheden en tarief. Nette en schone oplevering Goede nazorg en komt zijn afspraken na.
    (Bewerkt op 7 jan 2019)
  • Review door Frank van Lierop
    Beoordeeld op 30 dec 2018

Spackspuitwerk nieuwbouw appartement

Het nieuwbouw-appartement van mijn ouders is door Marcel en zijn maat keurig voorzien van een laag spuitspack. Afspraken zijn nagekomen en alles is netjes achtergelaten. Goed en net werk geleverd voor een goede prijs! Bij een volgende karwei ben je weer welkom Marcel!
    (Bewerkt op 31 dec 2018)