Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Huissen
    Beoordeeld op 10 jan 2010

Spackspuiten Nieuwbouw

Prettige communicatie, wel jammer dat Marchel ( degene die je spreekt) er zelf niet bij was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 9 jan 2010

Spuiten 180 m2 wanden

Heel erg goed. Snel en heel goed gedaan en ook nog zonder de prijs te verhogen extra werk uitgevoerd. Echt super
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rockanje
    Beoordeeld op 9 jan 2010

latex muren en plafond

PRIMA VAKLUI! Komen afspraak goed na en werken snel en goed. Plafond en wanden zien er superstrak uit! Alles netjes afgeplakt, dit zijn geen knoeiers.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Poortugaal
    Beoordeeld op 5 jan 2010

Woonhuis spack spuiten

Wij hebben onze woning laten spuiten door Marcel en zijn mannen. Super werk afgeleverd volgens planning en voor een goede prijs. 1 klein stukje waren ze vergeten en we hadden nog wat kleine gebruikersplekjes maar die zijn (beter laat dan nooit) netjes opgelost door Marcel zelf en zijn compagnon. Marcel, nogmaals bedankt voor alles. Het is allemaal toch nog goed gekomen. We geven je helaas geen dikke 10 maar zullen je zeker aanraden bij familie, vrienden etc. Met vriendelijke groet, Patrick en Marisca uit Poortugaal Suggestie: zorg voor een medewerker die de planning regelt en het klantencontact en dan denken we dat jullie als bedrijf niet meer stuk kunnen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 5 jan 2010

Klus in Bergschenhoek

Marcel en zijn mannen hebben top werk geleverd. Ze hebben verschillende werkzaamheden voor ons gedaan. Er waren drie zaken die gedaan moesten worden: alle muren moesten spax gespoten worden en er moest een kamer roze worden gespoten. Door allerlei omstandigheden konden de werkzaamheden niet op een dag verricht worden dus zijn Marcel en zijn mannen op drie verschillende dagen bij ons bezig geweest. Het werk is netjes en schoon opgeleverd. Afplakken wordt met grote zorg gedaan en naschoonmaak is niet nodig. Er wordt ook meegedacht met de werkzaamheden en als er een obstakel opduikt dat wordt dat ook vakkundig opgelost. Bij ons moest er eerst nog een stukje gestuct worden om het werk netjes af te leveren. Dat heeft Marcel ook verzorgd. Niet lullen maar poetsen. Heerlijk om met mensen te werken die denken in oplossingen en niet in onmogelijkheden. Kortom, het afgeleverde werk was prima, de flexibiliteit en het meedenken was top en die gasten zijn nog gezellig ook. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 30 dec 2009

Aanhelen van beschadigde wanden en spackspuiten, Maarssen

Mijn contactpersoon was Marcel. Ik heb met hem zeer snel en op korte termijn de opdracht kunnen laten uitvoeren. Marcel denkt mee en geeft uitstekende tips en geeft ook aan dat met name door nicotine er mogelijk wat nawerk is uit te voeren. Communicatie met Marcel is uitstekend. Hij is goed te bereiken en belt zelf meermalen om te vragen of het resultaat naar teveredenheid is. Kortom prima vakman voor een prima prijs die uitstekende nazorg verleend.
    Beoordeeld op 21 dec 2009

Nieuwbouwhuis binnenwanden afwerken

De klus is netjes gedaan Marcel en zijn mensen. Iets later starten vanwege vertraging bij de oplevering was geen probleem. Wat extra werk wat nu opeens nodig bleek te zijn werd tegen een schappelijke meerprijs meegenomen. Het opruimen achteraf had wat netter gekund. Dit was duidelijk het gevolg van het einde van de zaterdagmiddag. Al met al prima tevreden met de klus, en kan ze zeker aanraden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 20 dec 2009

Spackspuiten 280m2 nieuwbouw Dordrecht

Het werk is daadwerkelijk uitgevoerd door Kaufmann in Zwijndrecht, dus deze referentie heeft qua uitvoeringsresultaat meer betrekking op Kaufmann dan op Emkadrecht. Het resultaat van het spuitwerk is erg netjes. Ook de hoge zolder (5,5m) is netjes afgewerkt. Ze hebben ook gratis alle plafonds in kleur meegespoten, zodat alles nu een mooie egale kleur is. Dit alles voor een zeer redelijke prijs. Echter ben ik wel de afgelopen twee dagen bezig geweest met het verwijderen van spack op ongewenste plekken vanwege slecht afplakken en het opruimen van al het afval van de werkzaamheden. Daarom geen 10, maar een 9.

Goedendag, Dhr Kaufmann is werkzaam voor de firma Emkadrecht,dus ik denk dat de referentie wel degelijk betrekking heeft op Emkadrecht,want wat als u niet tevreden had geweest,wie stelt u dan aansprakelijk Kaufmann of Emkadrecht. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 20 dec 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rhoon
    Beoordeeld op 16 dec 2009

stuc- en spuitwerk

Marcel heeft mij veel geholpen en tijdens alle werkzaamheden mij heel goed op de hoogte gehouden. Omdat alles nogal veel haast had ivm de geplande verhuisdatum is het team van Marcel zelfs 's avonds doorgegaan. Het resultaat is fantastisch en alle rotzooi werd netjes opgeruimd. Nadat ze klaar waren heb ik zelfs nog een handige trap kunnen lenen om een grote lamp op te kunnen hangen in de vide. Tijdens alle stress door fouten van andere werkzaamheden (tegelzetter en tuin) was het altijd prettig om met Marcel even te kletsen. Altijd opgewekt en niets was teveel. Toen de trap werd opgehaald werd er nog een beschadiging (door mezelf gemaakt) hersteld. Klasse!
    Beoordeeld op 12 dec 2009

Spackspuiten badkamer 5m2

Door reeds geplaatst sanitair kon de spuiter niet goed in alle hoeken komen. Het resultaat is niet perfect, maar alleszins acceptabel. De mannen hebben in huis netjes gewerkt en er hoefde nauwelijks schoongemaakt te worden - Werkzaamheden konden snel worden uitgevoerd. - Door de scherpe prijs ben ik zeer tevreden met het eindresultaat - Voor de communicatie een dikke tien!