Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Kloetinge
    Beoordeeld op 4 jul 2010

Spackspuiten in nieuwbouw woning te Goes

Marcel en zijn team hebben perfect werkafgeleverd. 195m2 spackgespoten in één dag! Het resultaat is schitterend. Marcel is duidelijk, komt zijn afspraken na en is flexibel en meedenkend. Jongens bedankt!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 3 jul 2010

spack spuiten nieuwbouwapartement

Muren nieuwbouwapartement spackgespoten. Het is heel mooi en netjes geworden. Prima resultaat voor een prima prijs. Emkadrecht is een echte aanrader. Fam. L. Kracht
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 1 jul 2010

Sausklaar stuccen van plafond en muur

Een zeer goed bedrijf, dat vakkennis heeft, zeer flexibel is, zeer hard werken en zeer fijne mensen om over de vloer te hebben Wij zijn meer dan zeer tevreden over marcel en zijn mensen, Ik zit zelf in de bouwwereld en ken de klappen van de zweep en kan niet anders zeggen dat TOP!!!! Mensen als je een stucadoor nodig heb, kijk niet verder en bel!! Marcel den de mannen van emkadrecht, volgende keer weer!!! groetjes Marcel en eelke, maassluis
    Beoordeeld op 1 jul 2010

Nieuwbouw wanden glad stuccen

Marcel en Henk hebben bij ons alle wanden die behangklaar waren, sausklaar gemaakt en daarna heel strak in de de latex gezet. Dit deden ze zeer snel en zeer strak! Het resultaat is super! Zie bijgevoegde foto's! Bij een volgende klus zal ik zeker een beroep op ze doen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogerheide
    Beoordeeld op 26 jun 2010

Spacspuiten woonkamer

de planning was goed en de uitvoerder denkt mee met de opdrachtgever,afspraken worden netjes nagekomen.Het spuitwerk ziet er perfect uit en de woning werd netjes achter gelaten.Echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 25 jun 2010

latexspuiten van gestucte wanden en plafonds ca 170 m2

Inn één woord, SUPER. Ben buitengewoon tevreden over alle aspecten van deze vaklui. Prijs is goed, werk is goed, flexibel, komen op tijd, plakken goed af etc. Heb ik weer spuitwerk, dan weet ik ze te vinden :-)
    Beoordeeld op 23 jun 2010

Muren wit spuiten met gladde afwerking

Goed werk afgeleverd! 115m² stucwerk in één dag. Klein foutje in de planning, ik had geen lift. Dit is een probleem voor de flinke spuitmachine die naar twee hoog moest. Echter is dit zeer goed opgelost door de volgende dag met twee man het hele huis af te maken. Binnen een dag zat alles tegen de muur. En met wat cola en broodjes knakworst ging het nog sneller! Goede prijs, goede afspraken. Alle afspraken zijn ook nagekomen. Als er problemen zijn wordt er naar oplossingen gezocht!
    Beoordeeld op 23 jun 2010

Keuken plafond en muur stuccen

Kon heel snel beginnen, en heeft het super gedaan!
    Beoordeeld op 12 jun 2010

Spackspuiten gehele woning (Elst Gld)

Tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Klus is snel geklaard.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 10 jun 2010

Wanden spackspuiten +/- 200 m2

Zeer tevreden met het geleverde werk spackwerk ziet er super uit. De mannen gingen zeer professioneel te werk en hebben de woning netjes achtergelaten. Zeker een aanrader