Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 4 jan 2021

Binnenschilderwerk: 90 m2 plafonds

Beoordeeld op 8 dec 2020

Binnenschilderwerk: 78 m2 plafonds

Marcel geeft goede & eerlijk advies, komt z'n afspraken na en levert goed werk voor een nettte prijs. Helemaal prima! Groeten, Marc
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 15 nov 2020

Binnenschilderwerk: 90 m2 wanden

Marcel nam heel snel contact met mij op. Hij komt zijn afspraak na en heeft goed werk geleverd. Ik ben blij met het eindresultaat.
  • Review door Pascalle, Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 okt 2020

Binnenschilderwerk: 200 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Heel snel werd ik gebeld door Marcel, alles is duidelijk en helder. Er wordt zeer goed gecommuniceerd en meegedacht. Bij ons werd de klus last minute een week uitgesteld omdat het stucwerk nog niet droog was en dit was voor Marcel geen probleem. Het ziet er allemaal super netjes en strak uit voor een hele goede prijs!
  • Review door Linda, Montfoort
    Beoordeeld op 13 okt 2020

Binnenschilderwerk: 52 m2 plafonds

Wij zijn echt gered door stuc- en spuitbedrijf Schijf. Het plafond is prachtig geworden! Communicatie snel, alle afspraken goed en snel nagekomen en dat alles ook nog voor een prima prijs. Kortom, een echte vakman!
  • Review door Ruben, Laren
    Beoordeeld op 23 sep 2020

Binnenschilderwerk: 380 m2 wanden; 150 m2 plafonds

Marcel en zijn collega Gerrit hebben bij mij alle plafonds en wanden gespoten. Ik had wat haast met deze klus en ze konden snel beginnen. Ik wilde mijn eigen merk verf (Keim Innostar) gebruiken en dat was volgens Marcel geen probleem. De verf zou een ultramat egaal resultaat moeten geven. Het resultaat was echter niet zoals verwacht. Ik zag overal glimmende plekken en strepen, en met name de plafonds zagen er bij daglicht niet uit. Wat er precies is misgegaan met deze verf is me niet duidelijk. Vervolgens besproken met Marcel en we hebben het een paar dagen aangekeken, mogelijk zou het nog bijtrekken. Uiteindelijk hebben we een nieuwe afspraak gemaakt en hebben ze een deel van de woning opnieuw gespoten. Weliswaar met zijn eigen merk verf maar het eindresultaat ziet er nu goed uit. Al met al is het netjes afgehandeld en ben ik tevreden.
  • Review door Chayenne, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 11 sep 2020

Binnenschilderwerk: 45 m2 plafonds

Marcel reageerde direct en had op korte termijn een gaatje vrij waarmee wij enorm geholpen waren. Hele goede communicatie en luisterend naar de wensen van de klant. Marcel was behulpzaam en geduldig met het informeren omdat wij geen kennis hadden. Tijdens de opdracht ging alles heel vlot en netjes en was Marcel flexibel. Wij wilden last minute extra oppervlakte laten spuiten en door extra verf te halen wilde Marcel dit gelijk mee spuiten. Het huis ziet er gelijk helemaal anders uit. Zo mooi en netjes gedaan. Wij zijn helemaal blij en zullen marcel zeker weer vragen in de toekomst en voor andere klussen.
  • Review door Erik Kos
    Beoordeeld op 10 sep 2020

Spuiten van nieuw gestuced plafond 100m22

We zijn zeer tevreden met t resultaat dat Marcel en Gerrit geleverd hebben. Ze werken schoon en snel en we zijn met name tevreden over hun oog voor detail. Vooral bij stucwerk (mensenwerk) kunnen afwijkingen voorkomen. Marcel verzorgt behalve t spuitwerk ook voor t aanhelen van deze afwijkingen. En ze gaan pas weg als alles klopt en naar tevredenheid is afgehandeld. In de avond bleek een stukje plafond niet goed te zijn opgedroogd en te barsten. Na melding hiervan gaf Marcel aan dit zo snel mogelijk te komen repareren. Enkele dagen later stonden ze op de stop om ook dit op te lossen en wederom naar volledige tevredenheid. Naast dit uitstekende werk en goeie aftersales service wilden we ook nog zeggen dat we zeer te spreken zijn over de omgang met Marcel en Gerrit. Beleefd netjes en in voor een grapje..gezelligheid tijdens t werken en niet te beroerd uit te leggen wat ze aan t doen zijn. Kortom echt een aanrader als je van no nonsense houdt, kwaliteit voor een goeie prijs en leuke omgang met je als klant en met elkaar...top!
    (Bewerkt op 11 sep 2020)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 26 aug 2020

Binnenschilderwerk: 40 m2 plafonds

Marcel was snel beschikbaar en kon ook een paar reparaties aan ons plafond uitvoeren voordat hij ging spuiten. Voor die reparaties kwam hij een dag voor het spuiten al langs. Alles werd netjes afgeplakt en het spuiten zelf ging hartstikke vlot. Het plafond ziet er weer helemaal fris uit. Voor een volgende klus zou ik hem zo weer vragen.
  • Review door Sebastien, Nispen
    Beoordeeld op 11 aug 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds

Top! Ze konden snel beginnen en het werk ziet er top uit. Heb Marcel direct aanbevolen aan mijn kennissen.