Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Tony, Oud Gastel
    Beoordeeld op 7 feb 2011

Spachtelputzen woonkamer Oud gastel

Absoluut een topper! Het is altijd afwachten als je een onbekende in huis haalt. We waren in december van plan om te beginnen, maar hebben het een kleine maand uitgesteld. Marcel was zeer flexibel en we moesten maar laten weten wanneer want wij waren de klant. Zijn standaard antwoord was altijd "Dat is geen enkel probleem, alles komt goed." Ze hebben het in elk geval waar gemaakt. Het oude stucwerk was in een nog slechtere staat dan vooraf gedacht. Ook hier alleen maar lof. "dat is toch geen probleem, een zakje meer of minder". Echt een aanrader. Ze hebben van ons huis een thuis gemaakt. Een ieder die twijfelt mag me gerust bellen: 06-24520359. Marcel, Henk en collega's bedankt! gr. Tony en Corlien Tak
    (Bewerkt op 27 feb 2011)

Fijn dat jullie zo tevreden zijn en bedankt voor de score. Mvg Marcel

• Review door Sjoerd, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 feb 2011

Hele woning spackspuiten

We hebben onze hele woning laten spuiten. Erg netjes werk afgeleverd. Hadden afgesproken om ook de plafonds mee te nemen. Later wilden we toch alleen de muren. Was voor dhr geen probleem. Fijn dat ze zo flexibel zijn.

Bedankt voor uw referentie. Mvg Marcel

• Review door Edward, Delft
    Beoordeeld op 30 jan 2011

Spackspuiten doucheplafond

28-01-2011: Ook wij hebben de vakmanschap en betrouwbaarheid van Dhr. Kardinaal van EMKADRECHT mogen ervaren. Na een lekkage moesten we snel onze douche weer opknappen en ja, het zou toch fijn zijn als het plafond ook gedaan zou worden. EMKADRECHT heeft het op vrijdagavond helemaal in orde gemaakt en het ziet er perfect uit. Nauwkeurig, betrouwbaar, vakmanschap... met humor. Erg prettige ervaring en wij nemen zeker contact met Dhr. Kardinaal op zodra wij de huiskamer gaan spacken. Marcel en collega... bedankt!

Bedankt voor de mooie referentie. Mvg Marcel

• Review door Marc, Den Haag
    Beoordeeld op 24 jan 2011

Stucwerk schilderklaar SPOED

Eerste keer een opdracht via werkspot gezocht, en eerlijk gezegd is het me super bevallen. Had binnen een dag prijs ontvangen en koos uiteindelijk voor Marcel en z'n mannen. Volgende dag om 8 uur stonden ze op de stoep. En met 3 dagen was de klus gedaan. Helemaal top. Volgens verwachting. Keurige mannen en super werk geleverd. Meer werk was geen probleem en zonder extreem meer kosten. Gewoon materiaal en uren betaald.

Graag gedaan en bedankt voor uw referentie. Mvg Marcel

• Review door Boudewijn, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 19 jan 2011

reparatie stucwerk,en spackspuiten

De werknemer van Emkadrecht deed met het stucwerk heel erg zijn best.Maakte echter grove fouten zodat de muren niet recht liepen.Na constatering is hij direct weer gekomen en heeft getracht de muren door wegschrapen stucwerk, recht te maken. Niet helemaal gelukt , zowel de tegelzetter als de keukenplaatser hebben nogal werk gehad om deze verschillen niet op te laten vallen.Dus het is het begin al fout gegaan.Het spuitwerk was prima, het was alleen jammer dat er na een telefoontje van me over nog wat kleine ongeregeldheden(bericht ingesproken met het verzoek terug te bellen)er nooit meer gereageerd is.
    (Bewerkt op 21 feb 2011)

Goedendag bedankt voor de reactie,jammer dat het niet helemaal goed is gegaan,zoals u weet heb ik door ziekte de klus weggegeven,helaas heb ik hierin de verkeerde keus gemaakt. Voor eventuele nazorg kunt u bij mij terecht. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 21 feb 2011
  • Review door Cor, Teteringen
    Beoordeeld op 9 jan 2011

stuccen nieuwe woonruimte

Marcel en Henk hebben op korte termijn prima werk afgeleverd. Contact verliep prima en op een zeer prettige manier. Afspraken waren duidelijk en zijn volledig nagekomen.
    (Bewerkt op 17 jan 2011)

Bedank voor uw reactie Mvg Marcel

Reactie geplaatst 17 jan 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 7 jan 2011

Vakman structuurverf gezocht

Wij zijn super tevreden over het team Emkadrecht. Hij heeft een paar keer de afspraak moeten verzetten i.v.m. harde sneeuw en gladheid, maar hij maakt uiteindelijk alles tot de laatste puntjes af. Conclusie: een betrouwbaar team, flexibel, vriendelijk, en heel erg gezellig. Kortom een dikke tien met een goede kwaliteit, prijs, flexibiliteit, meedenken, en binnen budget.
    (Bewerkt op 17 jan 2011)

Dank jullie voor de reactie,en natuurlijk de loempia''s waren geweldig bedankt Mvg Marcel

Reactie geplaatst 17 jan 2011
  • Review door Jeroen, Zutphen
    Beoordeeld op 5 jan 2011

Woonkamer

We hebben een prettige ervaring gehad met EMKADRECHT. Een goede communicatie, en keurig werk geleverd. Ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen.

Dank voor de reactie en fij ne samenwerking. Mvg Marcel

• Review door André, Rotterdam
    Beoordeeld op 2 jan 2011

Latex spuiten pakweg 100 m2 muur en 50 m2 plafond

Marcel en Henk hebben prima werk geleverd: snel, schoon, goede prijs en volgens afspraak. Ook waren het prettige gasten om mee te werken, en werd er snel en goed gereageerd op emails en telefoontjes. Niks op aan te merken dus, en zeker een aanrader voor anderen die spuitwerk willen laten doen. Bedankt! Update: Uiteindelijk hebben we besloten ook de woon- en badkamer te laten spuiten door Marcel. En toen we op het laatste moment door omstandigheden niet konden op de afgesproken dag, gooide Marcel zijn schema om zodat hij een dag eerder bij ons kon komen spuiten. Klasse! En ook nu weer prima werk geleverd.
    (Bewerkt op 5 jan 2011)

Graag gedaan leuk project en mocht het nog nodig zijn dan maak ik ook uw trapgat sausklaar. Mvg Marcel

• Review door F.M., Almere
    Beoordeeld op 2 jan 2011

Latex spuiten gehele nieuwbouwwoning

Opdracht gegeven voor spuitwerk in nieuwbouwwoning +/- 130m2. Moest plaatsvinden in de week voor kerst. Hij liet het ondanks de barre omstandigheden op de weg niet 1x afweten. Het resultaat is helemaal goed, absoluut aan te bevelen. Marcel bedankt!
    (Bewerkt op 5 jan 2011)

goedendag bedankt voor uw reactie en de kalkoen was heerlijk. Mvg Marcel