Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Debbie, Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 30 jan 2013

sausklaar maken wanden

Donderdagavond onze opdracht op werkspot gezet. Marcel reageerde zeer snel en met een goed prijs op onze opdracht. Zaterdag kon hij al beginnen. Marcel en Frank hebben zeer goed werk afgeleverd en ons ook nog advies gegeven en geholpen met afplakken ter voorbereiding op het sausen van de muren. Wij hebben nu hele gladde muren in onze nieuwbouwwoning en zijn daar zeer blij mee! Bedankt jongens!
    (Bewerkt op 23 feb 2013)

Graag gedaan en dankjewel voor dit punt. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 23 feb 2013
  • Review door Daniel, Utrecht

Stucwerk volledige nieuwbouwwoning

Vakwerk! EMKADRECHT reageerde direct op de opdracht en meteen met een zeer scherpe prijs. Goede duidelijke afspraken, korte lijnen en de klus werd geklaard zoals afgesproken. En wat een complimenten hebben we gekregen over de strakke muren!

Dank u wel voor uw reaktie. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur

Plafond spuiten + afdekken

Woensdag een opdracht geplaatst voor het latex spuiten van een plafond en drie dagen later heeft Marcel de klus geklaard. Van een ernstig verkleurd plafond (13 jaar roken) naar egaal wit. Een perfect resultaat, daar kan je niet tegenop rollen. Alles werd netjes afgedekt en weer opgeruimd. Marcel is een vriendelijke en flexibele vakman die ik iedereen kan aanbevelen.

Graag gedaan en bedankt voor deze score. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden

spackspuiten appartement

Marcel is vanaf het eerste contact een vriendelijke, meedenkende uitvoerder geweest. Hij was in staat om de opdracht zeer snel uit te voeren. Hij is alle afspraken nagekomen. Ik had een meetfout gemaakt, maar dit hebben we goed opgelost. Over het spuitwerk kan ik kort zijn: superstrak, vakmanschap! Alles was netjes afgeplakt en na afloop is alles netjes opgeruimd. Ik ben blij met de keuze voor Marcel, want niet iedereen komt zijn afspraken zo goed na, en is zo vakbekwaam. Een aanrader dus!

Dank u voor deze mooie beoordeling. Mvg Marcel

• Review door Nathalie, Geleen
    Beoordeeld op 18 jan 2013

Spackspuiten en behang verdwijderen

Betrouwbaar en vakkundig zijn de medewerkers van Emkadrecht. Snel gestart met het werk en zelfs in de omgeving overnacht om de klus goed te kunnen uitvoeren. Voor een hele scherpe prijs prima werk geleverd. Bedankt!

Graag gedaan en u ook bedankt. Mvg Marcel

• Review door Martyn, Puttershoek
    Beoordeeld op 10 jan 2013

Keukenwand recht stuken

Bijzonder persoon. Zeer eerlijk en betrouwbaar. Hopelijk over een jaartje een nieuwe openhaard, zal dan zeker EMKADRECHT de opdracht geven. Heb bij familie zijn werk ook gezien en levert echt vakmanschap af. Aftersales ook geweldig, want hij boodt zelfs aan keuken te stofzuigen en te dweilen. Was niet nodig, maar zegt wel wat over zijn instelling. Top dus!

Dank u wel. Mvg Marcel

• Review door Jan, Zaltbommel
    Beoordeeld op 31 dec 2012

spackspuitwerk

Op grond van de positieve referenties voor Emkadrecht gekozen voor spack spuitwerk in ons gehele appartement. Wij hebben daar absoluut geen spijt van. Integendeel, zij hebben echt vakwerk afgeleverd. Afspraak perfect nagekomen, zelfs op 2e kerstdag nog contact gehad. Geen enkel probeem. Alles netjes afgeplakt. en na de klus ook weer opgeruimd. Wij zijn er heel erg blj mee.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt. Mvg Marcel Kardinaal

Reactie geplaatst 31 dec 2012
  • Review door Erik, Vleuten
    Beoordeeld op 21 dec 2012

Spackspuiten muren

Had eerst een andere vakman via werkspot gekozen, maar afspraken die gemaakt werden liepen vaak mis. Daarna kon EMKADRECHT een dag later al bij mij komen om te spackspuiten. Aardige mensen, goed advies en komen afspraken na. ECHT een AANRADER.
    (Bewerkt op 31 dec 2012)

Erg tevreden met topwerk van Marcel! Thanks Marcel

Graag gedaan. Bedankt. Mvg Marcel

• Review door Frans, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 6 dec 2012

Spackspuiten wanden + klein stukje plafond

Zeer te spreken over EMKADRECHT. Het betrof een klus op korte termijn, Marcel kon niet vooraf komen kijken. Via foto's heeft Marcel e.e.a. kunnen zien en obv daarvan advies gegeven. Ik ben zeer tevreden over geleverde werk en flexibiliteit. Ik heb EMKADRECHT ook al aanbevolen bij kennissen.

Dank voor uw beoordeling. Mvg Marcel