Bij het plaatsen van de opdracht, werd er snel gereageerd door emkadrecht, zijn ook snel wezen kijken en konden de klus binnen onze termijn uitvoeren.
Gedurende 3 dagen hebben zij onze opdracht prima uitgevoerd met een vriendelijk team, hierna helaas echter niets meer van hun vernomen, terwijl er ons beloofd was dat zij uitstekende nazorg leverden, dmv achteraf controle en z.n. bijwerken.
Bovendien is er in onze hal stucwerk losgelaten/niet gehecht, hebben zij ook tijdens de werkzaamheden gezien, was toegezegd dat dit later opnieuw gedaan zou worden als wij verhuisd waren.
Na meerdere malen gebeld te hebben (zijn overigens zeer moeilijk te bereiken en beloofd terug te bellen, wordt niet gedaan) hebben wij 5 maanden na onze verhuizing de moed opgegeven dat emkadrecht nog bij ons langskomt om alles netjes te controleren en af te maken.
NB: vandaag, 01-07 een week later nadat Marcel van Emkadrecht onderstaande reactie heeft achtergelaten, hebben wij nog steeds geen telefoontje van hem gehad. We hopen dat hij dit alsnog snel gaat doen!