Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Cilia, Eindhoven
    Beoordeeld op 17 nov 2013

Gehele woning voorstrijken/texen

Vakmannen. Marcel denkt enorm goed mee. Qua mogelijkheden, maximaal te behalen resultaat en planning. Top.

Graag gedaan dank u. Mvg Marcel

• Review door Danny, Maassluis
    Beoordeeld op 3 nov 2013

Spuiten

Perfecte score dank u wel. Mvg Marcel

• Review door Hamed, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 okt 2013

Alleen de plafond witten

Stop direct met zoeken, want Marcel Kardinaal van (EMKADRECHT Stuc- en Spuitbedrijf) Is echt goed persoon die echt super goed werk levert tegen super prijs. De opdracht is snel, goed en netjes uitgevoerd. Zeker een aanrader. Groetjes uit Amsterdam

Mooie referentie dankje. Mvg Marcel

• Review door Roxanne, Sliedrecht
    Beoordeeld op 28 okt 2013

Wie maakt onze muren glad? Z.S.M.

Super Service. Zondag morgen advertentie geplaatst. Maandag om 8 uur stonden ze voor de deur. Zelfde middag was alles glad en konden wij weer verder. Super gedaan!

Dank u graag gedaan. Mvg Marcel

• Review door Fhiko, Den Haag
    Beoordeeld op 20 okt 2013

glad gestucte plafond

Marcel een hele goeie gozer. Perfecte levering en zeker de moeite waard. In een woord uitstekend!!!

Dank je wel mooie complimenten thanks. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 13 okt 2013

Spackspuiten

Marcel en zijn medewerker hebben keurig werk geleverd, en konden binnen een week beginnen met ons plafond. Alles netjes afgeplakt, keurig gehouden aan alle afspraken, er werd goed contact onderhouden. Kortom, prima!

Dank voor uw beoordeling. Mvg Marcel

• Review door carla, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 12 okt 2013

plafond witten

alles snel geregeld, goede prijs en mooie kwaliteit afgeleverd

Graag gedaan. Dank u. Mvg Marcel

• Review door Frank, Vleuten
    Beoordeeld op 11 okt 2013

Woonkamer Spackspuiten

Echte vaklui! Zeer goed en nauwkeurig gewerkt. Meedenkend en niet te beroerd om nog even andere plekken aan te stippen. Daarna ook alles netjes weer opgeruimd! De job moet en zal afkomen (zelfs als de compressor kapot gaat met nog 1m2 te gaan..). Top!

Geweldig dank je wel. Mvg Marcel

• Review door Tom, Papendrecht
    Beoordeeld op 7 okt 2013

Plafond spacken

Marcel, excuses voor de late referentie! Tijdens de verbouwing van onze woning werd duidelijk dat de huidige pleisterlaag op het plafond losliet. Simpel oversauzen was geen optie. Via werkspot gezocht naar een vakman die snel aan de slag kon, aangezien ik het plafond graag af wilde hebben voordat de keuken geplaatst zou worden. Dit was voor EMKADRECHT geen probleem, binnen no-time werd ons plafond voorzien van een mooie laag spuitwerk, nu na een jaar ziet alles er nog steeds perfect uit. Absoluut geen spijt van! Tot de volgende!

Dank u voor de referentie. Mvg Marcel

• Review door Richard, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 sep 2013

Spuiten latex

Dagen bezig geweest om mijn huiskamer, gang streep- en vlekkenloos te krijgen. Honderden euro's en veel vrije tijd verder hulp ingeroepen van werkspot. In contact gekomen met Marcel die werkzaamheden binnen no time, vlekkenloos en tegen een goede prijs heeft uitgevoerd. Schilderen is ook een vak is maar weer eens gebleken. Marcel is een klein stukje vergeten maar wanneer de keuken gewit moet worden roep ik de hulp van Marcel weer in zodat hij dat stukje kan meenemen :-). Flexibel, betrouwbaar en goed. Marcel beveel ik u zeker aan.