Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door maria, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 22 jun 2014

met spoed gezocht

Marcel we zijn heel blij met het resultaat. Top werk afgeleverd en alles netjes en schoon achter gelaten.
  • Review door Jeroen, Waddinxveen
    Beoordeeld op 8 jun 2014

Huiskamer spacspuiten

Op hemelvaartsdag de opdracht geplaatst. In de avond meteen contact en binnen een week kon de opdracht uitgevoerd worden. Top werk afgeleverd! Eindelijk zijn mijn muren na 3 stuc pogingen netjes gemaakt door Marcel. Zoek je een vakman? Neem dan contact op met Marcel!

Dank u voor uw beoordeling. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Castricum
    Beoordeeld op 5 jun 2014

Castricum zoek Spacspuiter

Wederom weer zeer snel en prachtig werk afgeleverd. Dank je wel Marcel voor je snelle en goede service.

Dankjewel u blij en ik ook. Gr Marcel

• Review door Edwin, Dordrecht
    Beoordeeld op 31 mei 2014

Witten van plafonds

Binnen een halve dag de plafonds in onze nieuwe woning gespoten, netjes gewerkt met mooi resultaat!

Dankjewel voor uw reaktie. Gr Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 28 mei 2014

plafond stuken

In eerste instantie prima werk afgeleverd. Marcel gewezen op een paar kleine oneffenheden die zichtbaar werden toen het gips goed droog was. Hij zou zorgen dat dit verholpen zou worden. Een week later het plafond laten spuiten. Toen dit droog was kwamen dezelfde oneffenheden weer aan het licht, niets aan gedaan dus. Proberen een vervolgafspraak te maken maar Marcel laat niets meer van zich horen. Ook heb ik nooit een factuur gekregen waarop o.a mijn garantie staat van 5 jaar. Ik heb wel betaald maar helaas geen service achteraf meer. Het lijkt erop dat deze klus zwart gedaan is. Toen het geld eenmaal binnen was is de vogel gevlogen
    (Bewerkt op 8 jun 2014)

Beste, Het mag er niet van komen ik had het druk, u had het druk,u moet niet alleen my een verwijt maken. Laten we dit oplossen. Mvg Marcel

• Review door Jeroen, Bergen op Zoom
    Beoordeeld op 15 mei 2014

Plafond spuiten/stucken

Zojuist zijn de heren van Emkadrecht vertrokken. Ze hebben met zn tweeën een schitterend plafond achtergelaten. Ze hebben zeer netjes en nauwkeurig gewerkt en hebben de boel achtergelaten alsof ze nooit geweest zijn. Erg tevreden!
  • Review door Ger, Heinenoord
    Beoordeeld op 17 apr 2014

korte termijn verfklus. ZSM !

Comminunicatie met Marcel is zeer moeizaam. Het allervervelendste is dat hij dingen belooft die hij niet waarmaakt. Het begint 6 juni 2014 Marcel heeft een gedeelte van de klus geklaard en het grootste gedeelte van het geld gekregen van ons. We spreken af dat hij 6 en 7 juni de klus komt afmaken. Marcel smst op de dag zelf 6 juni dat hij pech heeft met de bus. Smst later dat hij niet meer komt. 7 juni Marcel smst op de dag zelf dat hij niet komt. 9 juni Marcel smst dat hij pas na pinksteren weer kan werken ivm de bus. Zegt te zullen komen op 13 en 14 juni 13 juni Marcel smst laat op de avond 12 juni af . Beloofd 14 juni te komen. 14 juni Marcel smst op de dag zelf af. Hij voelt zich niet lekker. Beloofd na het weekend contact te leggen. 16 juni Marcel geeft geen respons 17 juni Marcel geeft geen respons 18 juni Marcel geeft aan 23 juni weer te gaan starten. Op onze vraag of hij wil bevestigen dat hij maandag of dinsdag komt wordt niet meer gereageerd 19 juni nog geen antwoord op onze vraag om te bevestigen.. 20 juni de mensen van werkspot krijgen Marcel wel te pakken hij belooft hen die avond nog met ons te mailen. Helaas niets gehoord. 23 juni de mensen van werkspot proberen Marcel te bereiken om te achterhalen waarom hij de afgesproken mail niet gestuurd heeft. Ze krijgen hem niet te pakken. 24 juni ook vandaag wordt er door zowel werkspot als door ons geprobeerd om contact te krijgen...geen respons . Ondertussen zien wij op de referentiesite de cijfers 10 binnenstromen van tevreden klanten. Schijnbaar neemt hij toch gewoon klussen aan tussendoor. Heel frustrerend voor ons om te zien natuurlijk. 25 juni de mensen van werkspot hebben Marcel toch weten te bereiken en Marcel belt ons op. We maken een nieuwe afspraak voor maandag 30 juni hij komt een halve dag werken Zegt overspannen te zijn en dus maar halve dagen te willen werken. Prima kunnen we best inkomen, als je je maar aan de afspraken houdt. Enfin we hebben samen besproken dat we de donderdag en de zaterdag vrijhouden zodat Marcel eindelijk alles af kan maken. Woensdag krijgen we een sms. surpise!!!! Hij kan donderdag niet. Ditmaal een huisarts die bezocht moet worden. Op ons voorstel om een dagdeel te komen wordt niet gereageerd …Wel smst hij terug of hij toch niet vrijdag kan komen. Vrijdag ligt moeilijk voor ons bovendien hadden we in de week ervoor een planning afgesproken met hem en donderdag waren we overeengekomen. Met buikpijn en een naar voorgevoel stellen we alles in het werk om toch te regelen dat hij vrijdag kan komen. Op vrijdagochtend (4 juli) smst hij wederom af en zegt te moe te zijn en een andere oplossing te gaan verzinnen. Yeah Right !!! Ongelooflijk wat er dan door je heen gaat. … Helaas hebben wij geen vertrouwen meer in deze klusjesman. Hier eindigt ons vijf weken durende avontuur met Emkadrecht. Wij gaan iemand anders zoeken en 1 ding is zeker slechter dan dit kan het niet worden.
  • Review door Jim, Steenbergen
    Beoordeeld op 5 apr 2014

Spac spuiten wanden gehele woning +zolderkap

Super tevreden over deze 2 mannen! Hele duidelijke communicatie en alles goed uitgelegd aan ons "leken". De wanden zien er echt fantastisch uit, heel netjes. Ook goed afgeplakt en netjes en schoon achtergelaten. Toen Marcel binnenkwam zag hij gelijk dat ons plafond door de aannemer niet goed was gespoten. (Er zaten glimmende plekken in). Hij heeft dit uitstekend opgelost en over'geneveld' zodat het er nu heel mooi uitziet, dit had hij niet hoeven doen maar hij heeft toch de moeite en tijd genomen. Hij heeft hiervoor zijn handen in het vuur gestoken voor ons om dit op te lossen waarvoor we hem heel dankbaar zijn. Wij raden Emkadrecht bij iedereen aan!
  • Review door Martijn, Eindhoven
    Beoordeeld op 3 apr 2014

Stuken muren nieuwbouwhuis

Marcel van Emkadrecht heeft (samen met Joey) ontzettend goed werk geleverd waar ik heel blij mee ben. Ze hebben in korte tijd heel mijn huis gestuukt met sneldrogend maar kwalitatief goed materiaal. Op de zolder was een stuk niet behangklaar opgeleverd en dat had ik niet in de opdracht vermeld. Marcel heeft goed meegedacht en voor een goede oplossing gezorgd binnen ons budget. Achteraf hebben we ook het huis laten schilderen door Marcel, deze was in een dag klaar en het resultaat is echt strak (dit hebben we apart afgerekend). Daarnaast heeft Marcel aangeboden om na het klussen en verhuizen nog eens langs te komen om kleine beschadigingen weg te werken, mochten deze ontstaan. Met andere woorden, ik raad Marcel aan als vakman. Bij twijfel, geef hem gewoon een belletje en hij legt alles rustig voor je uit. Marcel, bedankt!

Dank u voor deze beoordeling,ben ik heel blij mee. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 3 apr 2014
  • Review door nazha, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 apr 2014

82 m2 spackspuiten

Zeer tevreden over deze vakman. Ze waren mooi op tijd en na afloop is alles goed schoongemaakt. Het resultaat was ook erg mooi.

Dank u wel voor de mooie referentie. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 3 apr 2014