Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 8 mrt 2015

Verf spuit werk nieuwbouwwoning +/-

Marcel en vinkie hebben onze nieuwbouw woning heel mooi gespoten, de service was echt subliem, ze zijn zelfs nog een x terug gekomen om plekken af te werken waar wij per ongeluk overeen gesaust hadden! Een echte aanrader!!!
  • Review door Robert, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 mrt 2015

60 m2 (+/-) Spagtelputz & 150 m2 (+/-) Spuiten - Nieuwbouw woning...

Ik ben uiterst tevreden met het werk dat EMKADRECHT heeft geleverd. Initieel had ik een ander plan voor het stucken/spuiten van mijn gehele woning (spagtelputz & spack spuiten), maar hier ben ik op korte termijn van afgetemd en ben ik van spagtelputz overgestapt naar glad. Dit was voor EMKADRECHT geen enkel probleem en ook het meedenken van EMKADRECHT was uitstekend. Het uiteindelijke resultaat was gewoon heel goed. Ik zou deze vakmannen aan iedereen aanraden.
  • Review door Marjo, Den Bosch
    Beoordeeld op 22 feb 2015

Plafond schilderen (ongeveer 60-65 m2) | Den Bosch

Op basis van de referenties op Werkspot en de scherpe prijs hebben we gekozen voor Emkadrecht. Een afspraak was snel gemaakt en werd op ons verzoek ook nog een dag verzet. Marcel en Joey hebben eerst de vloer en de muren netjes afgeplakt en hierna het plafond twee keer gespoten. Wij zijn blij en tevreden met het eindresultaat. De maantjes van het schuurwerk in het plafond zijn tevreden. Ook een paar kleine beschadigingen in het bestaane stukwerk werden nog even dichtgesmeerd. 's Avonds werden we nog gebeld door Marcel met de vraag hoe het resultaat was. Over service gesproken! Kortom we zijn tevreden en kunnen Emkadrecht zeker aanraden!

Dank voor uw reaktie. Gr Marcel

• Review door Ilse, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 9 feb 2015

spackspuiten wanden woonkamer en hal met trapgat nieuwbouwwoning

Prima vakman. Komt z'n afspraken na en werkt snel en netjes. Prima prijs kwaliteit verhouding! Bedankt Marcel (en maatje)! Zal je zeker aanbevelen!

Dank u voor de mooie beoordeling. Gr Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 13 jan 2015

Spuiten latex

Marcel en Vinkie hebben hun werk naar behoren gedaan. Achteraf zaten er nog oneffenheden onder het spuitwerk. Vanwege de afstand kon hij het niet zomaar even komen maken. Met zijn goede tips hebben wij het dus zelf gedaan en het is mooi geworden.

Fijn dat we het samen hebben opgelost. Gr Marcel

• Review door Thijs-jan, Utrecht
    Beoordeeld op 31 dec 2014

Spackspuiten nieuwbouwappartement

Marcel heeft de wanden, netjes conform afspraak, allemaal in anderhalve dag van spuitwerk voorzien. Leuk om te horen dat een aantal andere bewoners van hetzelfde nieuwbouwcomplex hem het spuitwerk ook hebben laten doen.

Fijn dat u zo tevreden ben. Gr Marcel

• Review door Ilse, Utrecht
    Beoordeeld op 31 dec 2014

Spuitwerk nieuwbouw appartement 90m2

Positieve ervaring. Voor een goede prijs, mooi gedaan!

Dank u voor de mooie review. Gr Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bladel
    Beoordeeld op 27 dec 2014

Glad stucwerk nieuwbouwhuis

Opdracht is uitgevoerd voor glad stucwerk. Het zijn vriendelijke mannen maar voor glad stucwerk kun je beter niet bij hun zijn: - Nog veel putten in de muren - Bij één muur laat het stucwerk los, er is geen voorstrijk middel gebruikt (Ytong blokken, het vocht is te snel uit het stucwerk getrokken!!! Stukadoor zou dit moeten weten!!!) - Minimaal afplakken, kozijnen zitten onder - De kanten van de muren (plafond en vloer) zijn niet afgewerkt. Alles bij elkaar is het geen goed werk. Muren zijn nog hobbelig. Geen factuur gekregen. Er is contact geweest, voorstel van hun kant is om alles over te doen. Ik heb hier geen behoefte aan. Als het een paar puntjes waren doe ik niet moeilijk. De muren zijn gesausd en ik wil er verder geen aandacht meer aan besteden. Deze recensie is gebaseerd op 1e werkzaamheden. Ik geef hen geen herkansing om alles te herstellen.

Beste, Uw planning was heel belangrijk, aangezien ik een oogontsteking had heb ik het werk weggegeven aan een collega van werkspot. Waarom heeft u mij nooit gebeld om dit te bespreken?? Dan had ik hem teruggestuurd om het op te lossen. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 27 dec 2014
  • Review door J, Oosterhout
    Beoordeeld op 23 dec 2014

50m2 laminaat leggen (woonkamer en hal)

Rowald van Nassau Floors is nar aanleiding van het contact op werkspot komen kijken, heeft een hele transparante offerte gemaakt en het werk voor de afgesproken prijs opgeleverd. Absoluut niet te beroerd om op verzoek wat zaken aan te passen en eel helder in communicatie en afpraken. Prima werk en absoluut aan te raden als je een zorgvuldige vakman zoekt.
    (Bewerkt op 27 dec 2014)

Beste, Mooie referentie maar is niet voor mij. Plaats aub de referentie bij degene die daar recht op heeft. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 27 dec 2014
  • Review door J, Oosterhout
    Beoordeeld op 23 dec 2014

Spackspuiten plafonds 3 slaapkamers

Marcel en zijn maat hebben de klus volgens afspraak uitgevoerd. Geen extra kosten, prima adviezen en betrokken. Ik raad Emkadrecht absoluut aan!