Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 26 apr 2016

Plafond benedenverdieping strak en streeploos witten

Marcel is betrokken en relaxed. Liever rustig aan en goede kwaliteit leveren dan haastig en slordig werk. Neemt enkele dagen na werkzaamheden contact op om te vragen of alles (nog steeds) naar wens is. Aanrader!
  • Review door Bas, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 apr 2016

Spackspuiten nieuwbouw appartement

Marcel heeft het werk vlot en geheel volgens afspraak uitgevoerd. Ons appartement is mooi gespoten en de gehele communicatie met Marcel was goed en betrouwbaar. Aanrader!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 15 mrt 2016

Spackspuiten leegstaande woning zonder vloer

In korte tijd heeft Marcel de nieuwe woning van mijn vader voorzien van spack. Perfect uitgevoerd, schoon opgeleverd. Alles netjes van te voren doorgesproken, goed advies gegeven en alle afspraken nagekomen. Zeer tevreden! Dank je Marcel, bel je zeker volgende keer weer!
  • Review door Linda, Tilburg
    Beoordeeld op 19 feb 2016

100 m2 spackspuiten

Voor een nieuw te openen ijssalon hebben wij gekozen voor dit bedrijf. Een betere keus hadden we denk ik niet kunnen maken. De prijs kwaliteit verhouding is netjes. Met goed en gedegen advies ziet onze winkel er ontzettend mooi uit. Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de mooie winkel en het goede advies!
    Beoordeeld op 11 feb 2016

Plafonds witten (voorkeur spuiten)

Ze bestaan nog, de echte vakmannen. In een mum van tijd alle plafonds op twee verdiepingen gespoten. Netjes alles afgeplakt en afwerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 6 jan 2016

Spackspuiten muren woonkamer

Marcel is een hele aardige man. Spreekt van te voren door wat er gebeuren moet en wat de (on)mogelijkheden zijn. Werkt netjes en maakt de klus keurig af. Komt zijn afspraken na!
    Beoordeeld op 6 jan 2016

Spackspuiten in 2 ruimtes

Plafond van de slaapkamer zit vol met vlekken. Daarnaast is er voor een deel op hout gespoten, wat er nu al af aan het bladderen is. Het ventilatierooster is niet goed afgedicht voor het stucen, waardoor er nog vocht binnenkomt (dus het stucwerk kapot gaat). Maandenlang heb ik hem geprobeerd te bereiken, maar hij neemt alleen maar op als ik met een onbekend nummer bel. Nadat ik deze review online heft gezet heft hij mij via de app bedreigd. Daarna zou hij op 15 juli komen om te fixen, maar alweer niks van zich laten horen! Ik blijf dus zitten met de problemen...rechtsbijstand is ingeschakeld. Bij de reviews is te zien dat hij exact hetzelfde bij meerdere mensen heeft geflikt. Mijn advies om dit louche figuur absoluut niet in te huren!
    (Bewerkt op 3 jan 2018)

Beste opdrachtgever Gelukkig kunnen we het 15 juli oplossen Mvg Marcel

Reactie geplaatst 31 mei 2016
  • Review door Alain, Waalwijk
    Beoordeeld op 1 jan 2016

Muren texen

Als ik Marcel in één woord moet omschrijven is dat wel 'goudeerlijk'. Hard werken, flexibel, meedenken en echt van plan om mooi werk af te leveren in plaats van puur geld te verdienen.
  • Review door Michael, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2015

Z.s.m spachtelputzen woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en gang (ca....

Marcel heeft bij ons thuis fantastisch werk geleverd. Wij hadden behoefte aan een stucadoor die zeer snel aan het werk kon. Ik heb Marcel op een donderdagochtend gebeld en vrijdag waren ze al begonnen! Zaterdag was de klusgeklaard. En het ziet er heel mooi uit. De muren zijn erg strak en het geeft het huis een luxe uitstraling. Marcel bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie resultaat.
  • Review door Wesley, Maassluis
    Beoordeeld op 1 dec 2015

Spackspuiten nieuwbouw +/- 150m2

Super! Mooi opgeleverd op 1 muurtje na (in kleur). De kleur pakte niet goed en dit is direct overgedaan nog voordat de tegelvloer werd gelegd! Ik werd netjes gebeld in het weekend voor een tijd en datum dat ze langskwamen. Ik had zelf nog door een muur geboord en dit schadegevalletje hebben ze ook nog is opgelost voor me. Wij zijn helemaal blij!! Top gedaan mannen, zeker een aanrader!