Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (837)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 21 sep 2021
    Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping
    Prima werk uitgevoerd. Alles ging snel en volgens afspraak. Marcel is een betrouwbare vakman. Kan hem van harte aanbevelen.
  • Review door Rian, Egmond aan den Hoef
    Beoordeeld op 9 sep 2021
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Keurig gewerkt, ook nog wat extra boeidelen en Veluxraam schoongemaakt. Zeer tevreden. Volgende klus is weer voor hem
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heiloo
    Beoordeeld op 9 sep 2021
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Helaas waren wij niet thuis tijdens de uitvoering, maar bij thuiskomst waren wij verbaasd over hoe schoon onze dakkapel is geworden. Wij komen zeker terug bij Marcel.
  • Review door Ruben, Haarlem
    Beoordeeld op 2 sep 2021
    Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping
    Niet twijfelen, gewoon Marcel (en collega) benaderen en u zult niet teleurgesteld worden. Wat een verademing! Een vakman die bekwaam én aardig is. Wat begroot is, is berekend. Hij denkt mee en geeft advies waar nodig zonder dat je meteen het gevoel krijgt dat er een verdienmodel aan vast hangt. Gewoon goede en duidelijke adviezen en kijk maar wat je ermee doet, zoals het hoort! Marcel, bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heenvliet
    Beoordeeld op 30 aug 2021
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Super snel geholpen door Marcel. Communicatie was helder, duidelijk en vriendelijk.
  • Review door bas, Amstelveen
    Beoordeeld op 26 aug 2021
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    geweldige service, denkt met je mee, twijfelde over vervangen dakgoten maar met de hulp van Stretch bleek dat helemaal niet nodig, werkt vrolijk, keurig en eerlijk tegen prima prijs, zeker een aanrader!!!
  • Review door Tim, Papendrecht
    Beoordeeld op 26 aug 2021
    Schoonmaak dakkapel
    Top vent! Geen woorden, maar daden. Van alle markten thuis! Ik sla zijn nummer even op voor een eventueel volgende klus.