Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (844)

• Review door Marco, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 nov 2022
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Stretch Service weet wat service is. We werden gebeld en een vriendelijke man (Marcel) stond ons te woord. We hadden de klus besproken en het was voor ons duidelijk wat er zou moeten gebeuren en wat het ons zou kosten. Duidelijke taal en geen verrassingen! Marcel arriveerde ruim op tijd en heeft de klus vakkundig afgerond! Onze dakgoot ziet er nu prima uit en kreeg de extra bescherming zoals afgesproken. Onze buren hadden ook interesse. Ook daar heeft Stretch Service direct de goot schoongemaakt en de bescherming geplaatst. Hij heeft zelfs foto's gemaakt zodat wij kunnen zien hoe de klus is geklaard! Wij weten wel wie wij de volgende keer benaderen! Super bedankt voor de goede en vriendelijke service! Tot de volgende klus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 2 nov 2022
    Reiniging: 5 rolluiken
    Klus bleek meer werk dan verwacht, maar hield zich aan de prijsafspraak. De luiken zien er weer uit als nieuw!
  • Review door P Beuk, Noordwijk
    Beoordeeld op 28 okt 2022
    Reinigen dakgoten Twee of meer verdiepingen
    Snelle service en prima werk afgeleverd. Plus een goed advies over het onderhoud van de dakgoten. Heb alvast de gegevens genoteerd voor de volgende keer wanneer het schoongemaakt moet worden
    (Bewerkt op 31 okt 2022)

Dank u en heel graag gedaan. Mvg ,. Marcel van Stretch Services

Reactie geplaatst 31 okt 2022
  • Review door Annemarike, Velserbroek
    Beoordeeld op 27 okt 2022
    Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping
    Goeie snelle service en de opdracht is keurig uitgevoerd volgens afspraak. Beide dakgoten schoongemaakt en op 1 dakgoot een rooster geplaatst.
    (Bewerkt op 31 okt 2022)

Heel graag gedaan en fijn dat u tevreden bent. Mvg Stretch Services, Marcel

Reactie geplaatst 31 okt 2022
  • Review door Mirjam, Overveen
    Beoordeeld op 26 okt 2022
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Fijne en duidelijke afstemming met Marcel. Kon snel komen en duidelijke prijsafspraken. Keurig werk afgeleverd! De dakgoten zijn weer schoon en waterproblemen zijn hiermee opgelost. We zien hem graag volgend jaar weer!
    (Bewerkt op 27 okt 2022)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 24 okt 2022
    Schoonmaken dakgoten
    Kon snel langskomen. Communiceerde duidelijk en levert goed werk.