Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (837)

• Review door Lucien, Alblasserdam
    Beoordeeld op 29 jan 2024
  • Review door Chris Cornelissen , Halfweg
    Beoordeeld op 29 jan 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Dmv een WhatsApp, ruim vóórdat Marcel zou komen, dat hij vanwege de vorst nog niet de dakgoot kon schoonmaken. Op het daarna vandaag afgesproken tijdstip heeft hij de dakgoot keurig schoongemaakt en het gaas geplaatst. Zeer tevreden tegen de afgesproken prijs. Wat mij betreft een aanrader voor zeker dit soort klussen.
  • Review door Miranda, Lisse
    Beoordeeld op 26 jan 2024
    Reiniging: 5 rolluiken
    Ontzettend blij met de uitgevoerde werkzaamheden (5 rolluiken reinigen), luiken weer als nieuw! Erg vriendelijk en zeer netjes gewerkt. Voor een volgende klus gaan we zeker weer gebruik maken van de diensten. Een aanrader dus! Dank jullie wel.
  • Review door E Gerst, Uithoorn
    Beoordeeld op 12 jan 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Zojuist perfect uitgevoerd door Marcel. De dakgoot leeggehaald en al het houtwerk weer keurig schoon. Hij heeft ook meteen de ramen meegenomen. Dit alles vooreen mooi prijsje. Het ziet er weer netjes uit. Kortom...Marcel is een aanrader.
    (Bewerkt op 1 feb 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 16 dec 2023
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Dakgoot reinigen en gootbescherming aanbrengen. De communicatie over de werkzaamheden verliep telefonisch en via Whatsapp en was snel en duidelijk. Door een bevroren dakgoot moest de uitvoering worden verzet, waardoor wij de volgende keer niet thuis konden zijn. Dat was geen probleem, want de communicatie bleef snel, vriendelijk en duidelijk en dat gaf vertrouwen. De klus is nu uitgevoerd en het resultaat is met foto's voor ons zichtbaar gemaakt. Dit had waarschijnlijk anders ook gemoeten, want ik ga de ladder niet graag meer zo hoog op. Ziet er voor zover ik kan beoordelen prima uit. Wij zijn tevreden en verrast dat deze klus zo in vertrouwen kon worden uitgevoerd zonder elkaar fysiek te ontmoeten.
  • Review door Angela, Vlaardingen
    Beoordeeld op 12 dec 2023
    Reiniging: 2 rolluiken
    Rolluiken, gevel en ramen keurig netjes gemaakt. Vriendelijke mannen. Werken vlot en netjes. Waren netjes op tijd en contact verliep prettig. Aanrader.
  • Review door E.A., Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 6 dec 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regulier onderhoud
    Ik ben uitermate tevreden over de samenwerking met StretchServices. Vanaf het allereerste contact was de communicatie helder en transparant, wat resulteerde in een vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden. Een ander positief aspect dat ik wil benadrukken, is de prijsstelling. In vergelijking met andere bedrijven bood StretchServices een zeer redelijke en proportionele prijs voor de geleverde diensten. Dit laat zien dat ze niet alleen streven naar kwaliteit, maar ook naar eerlijke en marktconforme tarieven. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun projecten. Bedankt voor de geweldige samenwerking! E van Rijn