Ed Mikoliunas, Purmerend
Very welcome Ed, it was my pleasure to help you.
Reactie geplaatst 19 jul 2024Stretch Services
Very welcome Ed, it was my pleasure to help you.
Reactie geplaatst 19 jul 2024vriendelijke dank Jan voor de positieve review ik heb alle werkzaamheden met veel plezier uitgevoerd en fijn dat je er tevreden over bent. mvg Marcel stretch Services
Reactie geplaatst 1 jul 2024heel graag gedaan en dank u wel voor de positieve review. met vriendelijke groet Marcel stretch Services
Reactie geplaatst 1 jul 2024Dank u wel voor de positieve review ik heb de opdracht met veel plezier uitgevoerd
Reactie geplaatst 1 jul 2024Goedemiddag Lex, ik heb jouw voicemail even ingesproken om uit te leggen hoe ik normaal gesproken mijn werkzaamheden inplan en daarbij gaan lekkages altijd voor, ik was inderdaad wat laat met het jou laten weten maar dat komt omdat ik dan druk bezig ben en niet echt oog hebt voor de tijd,ik kan me voorstellen dat je er van baalt omdat je al een eerder nare ervaring hebt gehad maar als je naar de recensies over mijn werkzaamheden kijk kan je zien dat ik meeste tijd altijd mijn afspraken nakom en zeer goed werk aflever mocht je alsnog gebruik willen maken van mijn diensten dan kom ik het alsnog graag voor je doen zoals was besproken, je hoeft er niet voor thuis te zijn omdat het werk is aan de buitenkant van je huis . Dankjewel fijn weekend
Reactie geplaatst 14 jun 2024Dankjewel Mitchell heel graag gedaan en wellicht tot de volgende keer
Reactie geplaatst 14 jun 2024Dankjewel Klaas het ziet er allemaal weer prima uit al het verstoppingen zijn verholpen en de Grooten zijn weer helemaal schoon fijn weekend
Reactie geplaatst 14 jun 2024