Sterk Latex Spuiten

Sterk Latex Spuiten beoordelingen (181)

• Review door S., Eindhoven
    Beoordeeld op 12 feb 2021
    Binnenschilderwerk: 280 m2 wanden
    We hadden een spoedklus en Rosalie kwam meteen in actie. Ze heeft op een zaterdag alles gemeten en de week erna kwamen ze in actie met een heel mooi resultaat als gevolg. Waren bij de inspectie een paar kleine puntjes, maar die werden meteen ter plaatse opgelost. Aardige jongens ook die het werk gedaan hebben. Top dat het zo snel kon en dat de kwaliteit zo goed is.
  • Review door Niels, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 feb 2021
    Binnenschilderwerk: 140 m2 wanden
    Erg blij met het werk van de mannen, ze hebben netjes gewerkt, mooi resultaat. Aanrader!
  • Review door Klant van Sterk Latex Spuiten
    Beoordeeld op 18 nov 2020

Sterk latex gespoten

Zeer tevreden! Vakkundig en accuraat.
    (Bewerkt op 19 nov 2020)
  • Review door Klant van Sterk Latex Spuiten
    Beoordeeld op 26 okt 2020

Spuiten totale woning

Sterk is een goed professioneel bedrijf welke meedenkt met de klus. Werken erg netjes en laten alles schoon achter. Al met al, aardige vakmensen die staan voor kwaliteit!
    (Bewerkt op 27 okt 2020)
  • Review door evertjan, Nunspeet
    Beoordeeld op 6 sep 2020
    (Bewerkt op 23 okt 2020)

Beste Evert-Jan, Bedankt voor de review. Ik vind het wel ontzettend jammer dat dit een minder goede review is, zeker omdat ons werk netjes is opgeleverd. Zoals ik u al eerder heb geprobeerd uit te leggen, is dat de Stucadoor erg slecht werk heeft afgeleverd waardoor het nu lijkt of dat het schilderwerk vol oneffenheden zit. Helaas wordt de staat van het stucwerk pas echt duidelijk wanneer er latex gespoten is zoals in dit geval. Erg jammer dat wij nu voor het slechte werk van de Stucadoor moeten op draaien, helaas! Bij deze wil ik u veel geluk toe wensen in u nieuwe woning! Groet, Rosalie

Reactie geplaatst 23 okt 2020
  • Review door Arjan, Eindhoven
    Beoordeeld op 8 aug 2020
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds
    Ze werken heel accuraat en komen afspraken na. Communicatie is duidelijk en restpuntjes zijn keurig opgelost. Wel achteraf ontdekt dat ze vrij duur zijn in vergelijking met alternatieven. In ruil daarvoor zijn ze echter wel bloedsnel. Let op: zorg dat muren perfect glad zijn als je kiest voor spuiten van een huis in 1 dag. De stucadoor moet zijn werk dus minutieus nakijken en alle krasjes en gaatjes vullen en naschuren als je een top resultaat wilt. Sterk Latex Spuiten doet niet want die heeft daar geen tijd voor. Mijn muren waren niet ”perfect" en zelfs na machinaal schuren (= meerwerk/meerprijs) zijn daarom nog best veel putjes en krasjes zichtbaar in het spuitwerk. Dit is uiteraard geen verwijt aan Sterk Latex Spuiten, maar wel iets om goed te beseffen als je voor hen kiest.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Elst
    Beoordeeld op 8 jul 2020
    Binnenschilderwerk: 400 m2 wanden; 150 m2 plafonds
    650 m2 Spuitwerk, sigma verf, meerdere kleuren. Er is super werk geleverd, klant gericht, niks te veel en werken heel erg netjes. Het bedrijf is een echte aanrader.