Sterk Latex Spuiten

Sterk Latex Spuiten beoordelingen (181)

• Review door Richard, Spijkenisse
    Beoordeeld op 1 mei 2018
    Woonkamer spuiten/schilderen
    Een meer dan goede ervaring met Rosalie van klusbedrijf Sterk, alles verliep super en al ons nieuwe stucwerk was binnen no-time gespoten. We zijn erg tevreden met het resultaat en we zouden Rosalie aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Rinus, Wernhout
    Beoordeeld op 19 apr 2018
    Huis witten/ spuiten
    De ervaring was zoals gehoopt erg goed. Rosalie is een leuke vlotte meid die weet waar ze mee bezig is. Geduldig en straight forward. Erg tevreden met het eind restaat.
  • Review door Eliza, Den Haag
    Beoordeeld op 8 apr 2018
    Geheel woonhuis schilderen/spuiten
    Zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Ik raad dit bedrijf zeker aan bij andere Werkspot gebruikers. Erg vriendelijk, duidelijke offerte, goede prijs en naar alle verwachtingen uitgevoerd.
  • Review door Jan Willem, Warmond
    Beoordeeld op 7 apr 2018
    Schilderen van nieuw gestucte plafonds
    Ik ben op dit bedrijf afgegaan mede vanwege de goede reviews en het persoonlijk leuk vond, deze klus nu eens aan een vrouw uit te besteden. Rosalie heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden en toonde zich zo flexibel mogelijk in planning. Plafonds en wanden zien er strak wit uit. Enige minpuntje was dat onder/boven radiatoren niet gelijk was gedaan, maar hiervoor is ze speciaal terug gekomen, top👍. Een aanrader.
  • Review door Sanne, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 apr 2018
    Spuiten wanden hele woning +\- 212 m2
    Goede en duidelijke info vooraf, prettige communicatie. We zijn tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en de snelheid waarmee het is gedaan. Op een aantal punten bleek het stucwerk niet in orde, waarna Rosalie goed mee heeft gedacht over hoe we dit op kunnen lossen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
  • Review door Melanie, Vlaardingen
    Beoordeeld op 2 apr 2018
    appartement latex spuiten
    Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Klusbedrijf Sterk voor mij heeft uitgevoerd. Na dat ik de klus had geplaatst kreeg ik meteen een hoop reactie's, Klusbedrijf Sterk sprong er voor mij duidelijk uit, duidelijke uitgebreide tekst, al mijn vragen varen in een klap beantwoord. Na contact kwam Rosalie langs om de werkzaamheden op te nemen, nog die zelfde dag ontving ik een duidelijke offerte. De werkzaamheden zijn binnen een dag uitgevoerd, een schitterend resultaat!! Ik raad Klusbedrijf Sterk zeker aan bij mensen die op zoek zijn naar een vakvrouw, Rosalie is erg vriendelijk en geeft goed advies, ze weet waar ze het over heeft en levert ook nog eens prachtig werk af. Ga zo door Klusbedrijf Sterk
  • Review door Kees, Hilversum
    Beoordeeld op 15 mrt 2018
    Sauzen wanden en plafonds kantoorvilla leegstaand, honderden meters.
    Snel een offerte ontvangen en uitgevoerd naar tevredenheid. Opvallend dat er goed meegedacht wordt en dat de communicatie in een prettige sfeer verloopt. Ik kan klusbedrijf Sterk ten sterkste aanbevelen. Kees Hilhorst
    (Bewerkt op 19 mrt 2018)

Klik voor foto’s op de opdracht

Reactie aangepast 26 mrt 2018
  • Review door Stefan, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 18 feb 2018
    Schilderen nieuwbouw woning
    Profesionele benadering, heeft kennis van zaken en heeft een het werk perfect uitgevoerd!