Steenaart Zonwering en Rolluiken

Steenaart Zonwering en Rolluiken beoordelingen (154)

• Review door Robin, Soesterberg
    Beoordeeld op 10 aug 2016
    Katrol zonneluik vervangen
    Robin is een enthousiaste vakman. Hij heeft bij ons de katrollen van 2 rolluiken vervangen en bij een elektrisch rolluik een probleem bekeken en een advies gegeven. En dat alles, ondanks wat tegenslag, tegen een scherpe prijs. Ik kan zijn diensten dan ook zeker aanbevelen!
  • Review door Carlo, Utrecht
    Beoordeeld op 10 aug 2016
    Reparatie zonwering
    Goede communicatie en ondanks een drukke agenda toch nog langs gekomen. Tevens goed gekeken voor een structurele oplossing . Prijs kwaliteit ook ok.
  • Review door Sjoerd, Wageningen
    Beoordeeld op 2 aug 2016
    Repareren buitenzonwering
    Op zeer korte termijn gereageerd en opdracht uitgevoerd, prima werk geleverd!
  • Review door Roger, Utrecht
    Beoordeeld op 24 jul 2016
    Reparatie (vervaning motor) Somfy zonnescherm
    Zeer goede ervaring, ondanks aankomende vakantie zeer flexibel en op korte termijn de reparatie kunnen plannen. Behulpzaam en goede reparatie uitgevoerd. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 14 jul 2016
    Reparatie rolluik
    Snel en goed geholpen voor een mooi bedrag. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 14 jul 2016
    Rolluiken leveren en monteren
    Robin is een fijne vakman om mee te werken . Eerlijke prijzen , snelle levering en vakkundige montage. Kan hem aan iedereen aanbevelen .m
  • Review door B., Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 1 jul 2016
    Vervangen lint rolluik (3 hoog)
    Onwijs goed geholpen door de vakmannen van Steenaart Zonwering en Rolluiken. Voor een zacht prijsje werd mijn rolluik vakkundig gerepareerd en schoongemaakt waardoor deze er weer als nieuw uitziet. Communicatie was uitmuntend evenals het geleverde werk. Ik zal Steenaart zeker vaker bellen!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 jun 2016
    Rolluik kan niet meer naar beneden
    Goede service kan kon snel komen. Goed gemaakt.
  • Review door Frank, Veenendaal
    Beoordeeld op 24 jun 2016
    Het vervangen van de band van onze zonnescreen op de 2e
    Duidelijk en snel in de communicatie, flexibel met de planning en de werkzaamheden vervolgens netjes volgens afspraak uitgevoerd. Zeer tevreden hierover !
  • Review door diana en maarten
    Beoordeeld op 15 apr 2016

Hier heb ik rolluiken en deur en raamhorren geplaats

Door kennissen bij hem terecht gekomen.... Hij is correct, heeft eerlijke prijzen en komt z'n afspraken na... Werkt netjes en zuiver ook neemt ie z'n afval weer mooi mee terug !! Een vakman, hoe een vakman hoort te zijn !!