Spits dakwerken B.V.

Spits dakwerken B.V. beoordelingen (47)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Oostvoorne
    Beoordeeld op 19 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Reparaties
    Contact was goed, kon niet op oorspronkelijke dag, maar belde netjes. Was op tijd en heeft werkzaamheden naar behoren uitgevoerd. Vooraf netjes prijs afgegeven die ook gerekend is. Prima mensen om mee zaken te doen.
    (Bewerkt op 26 aug 2023)

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met het contact en de communicatie. We streven er altijd naar om transparant te zijn en de afgesproken prijs correct te hanteren. We waarderen uw vertrouwen.

• Review door Kennedy, Spijkenisse
    Beoordeeld op 5 aug 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Regulier onderhoud
    De spoedklus verliep goed en snel en ik ben tevreden over het werk. Naast de opdracht zijn er ook andere werkzaamheden uitgevoerd.
    (Bewerkt op 26 aug 2023)

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat de spoedklus goed en snel is verlopen en dat u tevreden bent met het geleverde werk.

• Review door Geert, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 31 jul 2023
    Dakgoot: Repareren
    Snelle reactie op ons probleem met de hemelwaterafvoer. Het probleem is snel en vakkundig verholpen. Aanvullend heeft hij zelfs het mos verwijderd. Wat ons betreft raden we Alwatan aan.
    (Bewerkt op 26 aug 2023)

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat we snel hebben kunnen reageren op uw probleem met de HWA en dat we het probleem snel en vakkundig hebben kunnen oplossen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service

• Review door Daphe, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 jul 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Super geholpen, op tijd en duidelijk. Vakkundig. Laat de buien maar weer komen. Heel aardig en prettig in omgang.
    (Bewerkt op 26 aug 2023)

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn en dat u tevreden bent met onze service

• Review door Talitha, Boskoop
    Beoordeeld op 27 jul 2023
    Dakgoot: Vervangen, Repareren
    Super snel konden zij de klus oppakken, heel vriendelijk en leggen alles wat ze doen goed uit. Echte vakmensen met kennis van zaken. 🙏🏼
    (Bewerkt op 26 aug 2023)

Bedankt, We zijn blij dat we snel konden reageren op uw behoeften en dat u tevreden bent met onze vriendelijke service.

Reactie aangepast 26 aug 2023
  • Review door Marcel , Maassluis
    Beoordeeld op 27 jul 2023
    Dakgoot: Vervangen, Repareren
    houdt je op de hoogte van de werkzaamheden , geeft niet op en maakt zijn werk netjes af , schakeld desnoods de juiste mensen in (in ons geval een loodgieter , om de afvoer door te spuiten) top vakman die afspraken nakomt
    (Bewerkt op 26 aug 2023)

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze diensten. We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent over het werk! We zullen er altijd voor zorgen dat het werk grondig en adequaat wordt uitgevoerd.

• Review door Pepijn, Hazerswoude-Dorp
    Beoordeeld op 25 jul 2023
    Vloer isolatie: 40 m²
    Reageerde snel op bodem+vloerisolatieklus, week later op bezoek voor inspectie+offerte, twee weken daarna klus geklaard. Drie jongens hebben 42 m2 vloer en bodem geïsoleerd (glaswol voor de vloer, en chips voor de bodem) tussen 9:00 's ochtends en 14:00 's middags. Ze hebben na afloop netjes gestofzuigd. Ze hadden ook meteen mijn riolering gecheckt (was niks mis mee) en zand weggeschrapt uit mijn ventilatieroostertjes. Goed, snel werk. Ze hebben ook nog voor- en na foto's gemaakt voor de duurzaamheidssubsidie van het Rijk (bijgevoegd), en waren goed geïnformeerd over de ISDE meldcode Zeer tevreden!

Beste, Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring.

• Review door Johnber Parungao, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 24 jul 2023
    Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
    Goed gedaan om mijn schuur lekkage te repareren en ook andere klusjes gedaan. Ik raad dit bedrijf aan.
    (Bewerkt op 25 jul 2023)

Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat we met succes de lekkage op het dak van u schuur hebben kunnen repareren, samen met andere klusjes.

• Review door Martin, Puttershoek
    Beoordeeld op 4 jul 2023
    Dakgoot: 6 m; Vervangen
    Ondanks het slechte weer is de klus geklaard, snel met goede vakmensen.
    (Bewerkt op 25 jul 2023)

Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de klus naar wens wordt uitgevoerd, ongeacht de omstandigheden.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Vlaardingen
    Beoordeeld op 25 jun 2023
    Vloer isolatie: 40 m²
    Fijne en snelle communicatie. Vooraf nog telefonisch contact om alles door te nemen en achteraf om te bespreken of alle werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Top service!
    (Bewerkt op 25 jul 2023)

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Bij ons is het leveren van uitstekende communicatie en klantenservice een van onze topprioriteiten.