Sonnema Dakbedekking

Sonnema Dakbedekking beoordelingen (34)

• Review door Marije Stevens , Leeuwarden
    Beoordeeld op 20 mei 2025

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak

In december is dit bedrijf begonnen aan het vervangen van het dakleer op onze bijkeuken. Een lastiger klus dan gedacht, want er zat nog bitumen onder het oude dakleer, maar de offerte bleef gelijk. Het team werkte snel en netjes. Binnen een paar dagen zat het nieuwe dakleer erop – alleen de afwerking moest nog: daktrimmen plaatsen, regenpijp passend maken en een vensterbankje vervangen. Eind december hebben we betaald met het idee dat het dan voor het nieuwe jaar netjes was afgerond. Inmiddels is het eind mei. Mijn schilder heeft de regenpijp en het vensterbankje opgepakt, maar de daktrimmen zitten er helaas nog steeds niet op. Ik heb bijna wekelijks contact gezocht via whatsapp en telefonisch; vaak kreeg ik een vriendelijke reactie, soms ook geen. Inmiddels is het eind mei en nog niet klaar. Heb de eigenaar gesproken en deze week zijn ze in Leeuwarden en wordt het geregeld. Helaas is het bedrijf opnieuw ook deze afspraak niet nagekomen. Het komt vast af, maar duurt inmiddels te lang.
    (Bewerkt op 25 mei 2025)

Goed en netjes afgewerkt , goed contact en snelle service . Top bedrijf
  • Review door Martijn, Haren
    Beoordeeld op 3 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: 3 m²; Dak, Dakgoten, Dakterras; Reparaties

Heel erg tevreden met contact en werkzaamheden van Sonnemadakbedekking. Denkt echt mee over situatie.
  • Review door Annemiek, Ulrum
    Beoordeeld op 30 aug 2023

Dakrenovatie: 35 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

• Review door Bas, Groningen
    Beoordeeld op 17 nov 2022

Dakrenovatie: 6 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Jacob is direct en zonder poespas, op een hele prettige manier. Pakt door, denkt mee, en komt met eigen initiatieven. Ik had lekkage door een dak van een dakkapel. Deze was goed te benaderen via een kantelraam op zolder. Wel erg hoog. Andere bedrijven kwamen met offertes, inclusief hoogwerkers van 2600,- tot 4000,- euro!!!!! Jacob gaat gewoon door het zolderraam en bleef onder de 1000 euro!! Nokvorsten en lood rond de schoorsteen meegepakt! Dak ziet er weer pico bello uit. Ik ben ontzettend tevreden. Ik woon in een huis van 100 jaar oud. Ik verwacht nog wel meer lekkage op andere plekken. Ik bewaar zeker Jacob zijn contact gegevens. Bedankt Jacob en yuri! Voor een meer dan prima reparatie!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen

Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak

• Review door Willem-Jan, Wolvega
    Beoordeeld op 7 jun 2022

Dakrenovatie: Dakrenovatie; 62 m²; Plat dak

Hoewel deze man zeker beleefd is, houd hij zich niet aan de afspraken. In maart zou hij langs komen maar door de storm moest de eerste afspraak verzet worden omdat zonder dak vervelender is dan geen dak. Doordat ik belde is dit ook gebeurd, hij was de afspraak vergeten. De 2e keer heb ik op de dag zelf contact met hem opgenomen omdat hij er om 09.30 nog niet was. Toch weer een nieuwe afspraak gemaakt, maar nu vandaag om 14.48 helemaal niets meer van hem gehoord terwijl hij allang begonnen zou zijn. Hij communiceert totaal niet en wat ook de reden is, als je een bedrijf hebt moet je afspraken nakomen of communiceren, dat is je bestaansrecht. Deze man heeft dus niets meer laten horen en na de offerte die in januari gemaakt is zit ik 5 maanden later nog steeds met een lekkend dak. Bij mij hoeft hij nooit meer te komen in ieder geval. Omdat zijn offerte wel netjes was heb ik hem daar wel gewoon de juiste punten voor gegeven. Voor de rest heb je er niets aan.
  • Review door Stuart, Leeuwarden
    Beoordeeld op 4 mrt 2022

Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak

Professioneel en beleefd. Ze kwamen, ze repareerde en ze ging van door. Een vlotte procedure dus.