Wendy, Roosendaal
Hoi Wendy en Robert, Bedankt voor deze dijk van een review, tot een volgende keer. Groet, Ruud en Ivo
Reactie geplaatst 2 apr 2019Soeters Spuit-, en Schilderwerken
Reactie geplaatst 2 apr 2019Dankjewel voor de ontzettend goede review, wij vonden het erg prettig werken bij jullie. En dat bakske koffie doen we zeker nog een keer. Groet, Ruud en Ivo
Dankjewel Miranda, Veel succes met overhuizen! Groet, Ruud en Ivo
Reactie geplaatst 18 feb 2019Dankjewel voor de goede review Peter, graag tot de volgende keer! Groet, Ruud en ivo
Reactie geplaatst 18 feb 2019Dankjewel voor de goede review, veel succes in je nieuwe woning. Mvg Ruud en Ivo
Reactie geplaatst 18 feb 2019Hoi Meta, Heel erg bedankt voor je review, we hopen dat je er nog lang plezier van mag hebben. Groetjes, Ruud en Ivo
Reactie geplaatst 23 dec 2018Dankjewel voor de review Daniel.
Reactie geplaatst 9 nov 2018Hoi Bas, dankjewel voor de review. Hoop dat jullie er veel plezier van hebben en wellicht tot volgend jaar. Groet, Ruud
Reactie geplaatst 27 jul 2018Dankjewel voor de goede review.
Reactie geplaatst 24 jul 2018Hoi Astrid, Dankjewel voor de goede review, succes met verhuizen vandaag! Groet, Ruud
Reactie geplaatst 17 jul 2018