Smeerum designvloeren

Smeerum designvloeren beoordelingen (97)

• Review door Athena, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 jun 2023
    Gietvloer: 7 m²; Badkamer
    Erg prettig in het contact en we zijn erg tevreden over het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwpoort
    Beoordeeld op 3 mei 2023
    Gietvloer: 6 m²; Badkamer
    Walter denkt met je mee en komt zijn afspraken na. Hij combineert meerdere klussen op een dag om een gietvloer op die manier enig sinds betaalbaar te maken. Super!
    Beoordeeld op 13 apr 2023
    Gietvloer: 33 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
    De betonstuc en gietvloer die Walter van Smeerum in mijn appartement heeft aangebracht zijn echt helemaal top. Daarnaast heeft Walter de sleuven dichtgezet en de vloer perfect geëgaliseerd. Ook was de service en communicatie goed in orde! Bij een volgende verbouwing zal ik dan ook zeker bij je terugkomen (:
  • Review door Merijn, Terheijden
    Beoordeeld op 6 apr 2023
    Gietvloer: 51 m2; Woonkamer, Gang, Keuken
    Walter is vriendelijk, behulpzaam en sociaal. We hadden wat problemen/vertraging met onze nieuwbouwwoning. Walter heeft toch altijd tijd voor ons vrij gemaakt en hebben tussendoor contact gehouden over de voortgang van de woning. De gietvloer is precies geworden hoe wij hadden gehoopt! Heel erg blij mee, nogmaals dank Walter!!
  • Review door Britt, Tilburg
    Beoordeeld op 23 mrt 2023
    Vloer egaliseren: 10 m²
    Verliep erg soepel. Snel een afspraak kunnen maken en keurig werk geleverd. Daarnaast was het contact ook top, erg vriendelijk en meedenkend!
  • Review door Mikel, Vierpolders
    Beoordeeld op 17 feb 2023
    Gietvloer: 35 m²; Woonkamer
    Heel mooi gelukt. Top
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heukelum
    Beoordeeld op 10 jan 2023
    Gietvloer: 35 m²; Gang, Badkamer
    Walter is een geweldige man en voert zijn vak perfect uit. Strak resultaat en super opgeleverd. Onwijs tevreden en zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 21 nov 2022
    Troffelvloer: 16 m²; Keuken
    Ik ben erg tevreden met het uiteindelijke resultaat. Onze troffelvloer in onze keuken is zeer glad en mooi gelegd. Wij hadden iemand in een zeer korte termijn nodig die dit klus kon doen en Smeerum was daar heel flexibel in. Ik ben erg blij dat ik Smeerum heb gekozen. Zeker een aanrader!
  • Review door Martyna, Posterholt
    Beoordeeld op 18 okt 2022
    Gietvloer: 92 m2; Gang, Keuken, Serre
    Walter is een zeer vriendelijk persoon die onze vloer volledig naar wens heeft opgeleverd! Werkt vlot en stelt de wens van de klant duidelijk voorop. Bijna onoverkomelijke oneffenheden komt hij netjes bijwerken, top! Kortom zijn we zeer tevreden over het resultaat.