Slotenmaker LockTight

Slotenmaker LockTight beoordelingen (59)

• Review door paul, Houten
    Beoordeeld op 30 nov 2014

Sloten op binnendeuren

Opdracht professioneel en binnen tijd en budget opgeleverd. Zelfs nog een aantal deuren wat beter afgesteld. Top !
    (Bewerkt op 1 dec 2014)

Beste heer de Kruijf, Hartelijk dank voor deze geweldige referentie. Als u nog eens iets heeft weet u mij te vinden.

Reactie geplaatst 1 dec 2014
    Beoordeeld op 16 nov 2014

Deurslot werkt niet meer

Zeer professioneel. Rick heeft een nieuw slot erin gezet. Aangezien het onhandig is om verschillende sleutels te hebben op 1 deur, heb ik Rick gevraagd om het bovenslot en het middenslot te verwisselen, aangezien we het middenslot van de deur het meest gebruiken. Ondanks dat dit extra werk betekende, was dit geen enkel probleem. Binnen no time had Rick de sloten verwisseld. Uit alles blijkt dat Rick een echte expert is op het gebied van sloten. Dus zeker aan te raden.
  • Review door Bianca, Maarssen
    Beoordeeld op 10 nov 2014

diverse meerpuntsluiting monteren

Rick heeft netjes alle sloten voor ons gemonteerd. En kan snel schakelen. Heel fijn!
  • Review door RAYMOND, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 okt 2014

Nieuwe sloten

Prima, uitgevoerd. Flexibel en meedenkend voor wat betreft uitvoerdatum en tijd en belangerijkste van alles: netjes werk afgeleverd, schoon achtergelaten en prima gecommuniceerd. Bovendien betaling met pin apparaat mogelijk.
    Beoordeeld op 1 okt 2014

Nieuw voordeurslot plaatsen

Opdracht is op verzoek snel uitgevoerd en conform de afgesproken prijs. Was op keurig op tijd tijdens onze afspraak en opdracht is binnen 30 min uitgevoerd.
  • Review door V. Beijer
    Beoordeeld op 18 aug 2014

Aanbrengen en vervangen van verschillende sloten. Plaatsen 3 meerpuntsluitingen inclusief bijbehorende artikelen, beslag met kerntrekbeveiliging. Plaatsen brievenbus in voordeur. Plaatsen van 4 cilinders op certificaat.

snel en kordaat werk, heeft 4 sloten vervangen en nieuwe gefreesd, al het hang en sluitwerk gaat super!
  • Review door W. van Dijk
    Beoordeeld op 17 aug 2014

Plaatsen van een meerpuntsluiting op de voordeur. Vervangen van beslag op de achterdeur. Vervangen van insteekslot en beslag van de schuurdeur. Vervangen van de cilinders om alles gelijk sluitend te maken.

Snelle afspraak kunnen maken en binnen een dag een uitebreide offerte van wat ik wilde inclusief aanbevolen werkzaamheden. Na ook weer een snelle afspraak, alles volgens prijsopgave uitgevoerd, snel en vakkundig, ik ben zeer tevreden
  • Review door Rob, Amersfoort
    Beoordeeld op 15 aug 2014

leveren en plaatsen beveiligings sluitwerk

Snelle reactie, scherpe prijs, zeer vriendelijke en nette man en keurig uitgevoerd.
  • Review door Klant van Slotenmaker LockTight
    Beoordeeld op 15 aug 2014

Aanbrengen van een Secustrip op voor- en achterdeur. Vervangen oplegslot voor oplegslot SKG**. Plaatsen van 2 pensloten.

Op internet gezocht naar een bedrijf dat ons huis wilde beveiligen, we zijn uitgekomen bij Lock Tight Sloten. Dhr. Baan is vrijblijvend bij ons geweest om met ons te overleggen, hij heeft ons netjes een prijsopgave via de mail gedaan. Na overleg en heen en weer gemail, heeft hij ons huis beveiligd. Het is een vriendelijke man die tijd voor u neemt. Hij is beleefd en laat zijn werkplek netjes achter.