SKY Vastgoed Onderhoud.

SKY Vastgoed Onderhoud. beoordelingen (113)

• Review door Peter, Zwaag
    Beoordeeld op 19 aug 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 100 m²; Dak, Dakgote...
    Ergi en het team van Sky Vastgoed Onderhoud hebben mij perfect en snel geholpen met diverse lekkages aan ons kruispannendak. Na het plaatsen van de job op werkspot waren zij snel met reageren (zelfde dag) en kwamen snel ter plekke voor een eerste beoordeling (3 dagen later). De offerte was ook snel binnen. T.o.v. andere kandidaten was Ergi duidelijk in wat het probleem was. Hij liet duidelijk zien wat er mis was en wat de oplossing zou zijn. Ergi ontdekte verschillende problemen met de dampfolie, nokvorsten en loodslabben. Hierdoor werd een compleet vervang van het gehele dak (wat anderen adviseerden zonder verdere informatie) voorkomen. Ergi is helder in communicatie en komt afspraken na. De offerte en factuur waren in lijn met de markt (vakwerk is niet goedkoop) en werden op korte termijn na de offerte uitgevoerd (week na akkoord offerte). Ik kan Ergi en team Sky zeker aanbevelen voor uw dakwerkzaamheden. Prettig respectvol contact, realistisch, eerlijk en vakmanschap.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Werkendam
    Beoordeeld op 4 mei 2025
    Dakrenovatie: 18 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Goede communicatie, vriendelijk, denken met je mee. Zeer tevreden en aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 8 apr 2025
    Dak of dakgoot repareren: 8 m²; Dak; Reparaties
    Prima werk verricht. Alles ziet er keurig uit. De lekkage heel goed verholpen. Een goede communicatie en alle afspraken keurig nagekomen.
  • Review door Anja, Bavel
    Beoordeeld op 7 mrt 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: Dak; Reparaties
    Er werd heel snel gereageerd om een offerte op te stellen. Dat ging gepaard met een hele duidelijke uitleg (foto’s van het dak erbij) en goede afspraken (die nog eens op een prettige wijze zijn bijgesteld). Het voelde heel goed. Alles verliep vervolgens keurig volgens afspraak, ook qua tijd. De werkzaamheden verliepen op een prettige manier, in alle rust. Ik zou deze mensen zeker aanbevelen.
  • Review door Wijbrand van der Sande, 's-Heerenberg
    Beoordeeld op 9 feb 2025
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 2 m²; Dak; Reparaties
    Wij zijn bijzonder blij over de manier waarop SKY Vastgoed onderhoud ons dak en schoorstenen gerepareerd heeft. Geen moeite was te groot, keurig netjes alles gedaan en zelf nog meer dan dat. Service is perfect en afspraken zijn absoluut nagekomen. Dank mannen! Fam. Wijbrand van der Sande.
  • Review door Johan, Kampen
    Beoordeeld op 11 dec 2024
    Dak of dakgoot repareren: 3 m²; Dak, Dakgoten; Reparaties
    Heel goed bedrijf die alles bespreken en overleggen wat er moet gebeuren. De tijd genomen om de lekkage te vinden en een passende offerte met goede prijs gemaakt. De hele voorkant van het huis is aangepakt. Alles is perfect afgewerkt, dakpannen recht gelegd, nokvorsten opnieuw gelegd, alle panlatten vervangen etc. Aanrader om mee te werken